ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ευχαριστώ τον μπαμπά για τα πάντα»: Η 27χρονη κόρη του Τομ Κρουζ, Μπέλα, λατρεύει τον πατέρα της

Παρά το γεγονός ότι αρνείται να πάει να ζήσει στο σπίτι του, εξακολουθεί να τον θαυμάζει βαθιά σε αντίθεση με τη μητέρα της, Νικόλ Κίντμαν.

«Ευχαριστώ τον μπαμπά για τα πάντα»: Η 27χρονη κόρη του Τομ Κρουζ, Μπέλα, λατρεύει τον πατέρα της

Πριν από λίγο καρό η δεύτερη σύζυγος του Τομ Κρουζ, Κέιτι Χολμς, υπήρξε καταπέλτης σε συνέντευξη της, μιλώντας για το πολύ άσχημο διαζύγιο τους και επιβεβαιώνοντας μία άσχημη φήμη που κρατάει χρόνια. Ότι ο διάσημος ηθοποιός έχει γυρίσει εντελώς την πλάτη στη μικρότερη κόρη του, την 14χρονη σήμερα Σούρι, και ότι δεν έχει καμία απολύτως επαφή μαζί της τα τελευταία 7 χρόνια.

Φαίνεται, όμως, ότι όσο αδιάφορος έχει υπάρξει απέναντι στην έφηβη Σούρι τόσο στοργικός και τρυφερός είναι με τη μεγαλύτερη κόρη του, την 27χρονη Μπέλα, το κορίτσι που υιοθέτησε όταν ήταν ακόμα παντρεμένος με τη Νικόλ Κίντμαν.

Πολλά έχουν γραφτεί μέσα στα χρόνια για τη Μπέλα Κρουζ, ανάμεσα σε αυτά και το γεγονός ότι δεν επιθυμεί να ζήσει μία ζωή ανάλογη με εκείνη των διάσημων γονιών της και έχει αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα, μένοντας τα τελευταία με τον σύζυγό της σε ένα ήσυχο προάστιο του Λονδίνου. Μάλιστα η Νικόλ Κίντμαν δήλωσε σχετικά πρόσφατα ότι η κόρη της δεν θέλει να την πολυβέπει γιατί έχει επιλέξει να ζει πολύ διαφορετικά και δεν επιθυμεί πολλές επαφές μαζί της.

Δεν ισχύει, ωστόσο, το ίδιο και για τον μπαμπά της, Τομ Κρουζ, ο οποίος υπήρξε ο άνθρωπος που έβαλε τη Μπέλα στην Εκκλησία της Σαηεντολογίας, ανοίγοντας της έναν άλλο δρόμο, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, την κάνει να αισθάνεται άνετα. Όπως έχει δηλώσει η ίδια η 27χρονη το να ενταχθεί σοτυς κόλπους της Σαηεντολογίας ήταν το καλύτερο πράγμα που έχει κάνει στη ζωή της και πως ευγνομωνεί τον πατέρα της γι'αυτό. «Ευχαριστώ τον μπαμπά μου για τα πάντα», έγραψε. «Θα είχα πνιγεί στα δικά μου προβλήματα αν δεν ήσασταν εκεί για να με υποστηρίξετε», γράφει σε ένα μέηλ μέσα από το οποίο ευελπιστούσε να προσελκύσει περισσότερο κόσμο στη Σαηεντολογία.

Η Μπέλα πραγματικά θαυμάζει και λατρεύει τον πατέρα της, αλλά αρνείται πεισματικά να τον ακολουθήσει στην πολυτελή ζωή του στο κέντρο του Λονδίνου, αν και ο ίδιος της έχει δηλώσει πως την περιμένει με ανοικτές αγκάλες.

Και σύμφωνα με το περιοδικό Woman's Day, ο 58χρονος σταρ του Χόλιγουντ προσπαθεί εδώ και καιρό να πείσει την 27χρονη κόρη του, Μπέλα Κρουζ, να ζήσει μαζί του στο αρχοντικό ρετιρέ τους στις ιστορικές κατοικίες Corinthia Residences, που ανήκαν στο παρελθόν στη Βασίλισσα.

Η πολυτελής ιδιοκτησία, είναι αναμφίβολα το πλέον κατάλληλο σπίτι για έναν σταρ του βεληνεκούς του Τομ Κρουζ, καθώς έχει τέσσερα υπνοδωμάτια, εσωτερική πισίνα και εκπληκτική θέα. Όλα αυτά όμως, δεν είναι αρκετά για να δελεάσουν την Μπέλα.

Η Μπέλα Κρουζ που πρόσφατα μοιράστηκε μια σέλφι της στο διαδίκτυο, ζει με τον σύζυγό της, σύμβουλο πληροφορικής, Μαξ Πάρκερ και το ερπετό κατοικίδιο τους, σε ένα μικρότερο σπίτι τριών υπνοδωματίων στο Croydon, στο νότιο Λονδίνο. Οι γείτονες της μιλώντας στο αυστραλιανό περιοδικό, ανέφεραν ότι η κόρη του Τομ Κρουζ, προτιμά να ζει με πιο χαμηλό προφίλ σε σύγκριση με τον πλούσιο τρόπο ζωής που είχε συνηθίσει στα παιδικά της χρόνια.

Μια πηγή ισχυρίζεται: «Ο Τομ έχει μια ειδική ομάδα προσωπικού για να φροντίζει κάθε επιθυμία του. Μπορεί να ζητήσει υπηρεσία δωματίου από τα εσωτερικά εστιατόρια των Corinthia Residences, όπως ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ, Tom Kerridge».
Το ακίνητο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην Ντάουνινγκ Στριτ 10, δίπλα δηλαδή στην πρωθυπουργική κατοικία του Λονδίνου.

Ο Τομ Κρουζ και η πρώην σύζυγός του Νικόλ Κίντμαν υιοθέτησαν την Μπέλα το 1992. Ο βιολογικός μικρότερος αδερφός της, Κόνορ Κρουζ, τώρα 25 ετών, υιοθετήθηκε επίσης από το ζευγάρι τρία χρόνια αργότερα.

Πάντως, ο γνωστός ηθοποιός δεν φαίνεται να δίνει σημαντικά χρηματικά ποσά στην υιοθετημένη κόρη του, παρά το γεγονός ότι είναι ένας από τους πλουσιότερους σταρ του Χόλιγουντ με περιουσία 570 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

Read Next

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

18 Απρ 2024

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Περίεργη καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

18 Απρ 2024

Τα γλυπτά του Παρθενώνα ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε

"Επειδή η μόδα έχει φωνή -από τη στιγμή που ελκύει δημοσιότητα, είναι ένας άλλος τρόπος να περάσουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ότι θέλουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει, που είναι τα γλυπτά μας πίσω" είπε η σχεδιάστρια.

18 Απρ 2024

Η Σία Κοσιώνη με το must have κοστούμι της άνοιξης

Ένα κοστούμι όπως αυτό της Σίας Κοσιώνη πρόκειται να ανανεώσει το ανοιξιάτικο office style σου.

18 Απρ 2024

Η εκδίκηση των "nerds": Όταν σταρ του Χόλιγουντ σπεύδουν να είναι εκεί στην απονομή Βραβείων επιστήμης

Από τον Έλον Μασκ ως την Κιμ Καρντάσιαν όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν 8 επιστήμονες στα "Όσκαρ της Επιστήμης" όπως αποκαλούνται τα Βραβεία Breakthrough.