Είναι ήδη μία από τις πιο πολυαναμενόμενες παραστάσεις της ερχόμενης σεζόν. Το σπουδαίο μυθιστόρημα του Κώστα Ταχτσή «Το Τρίτο Στεφάνι» θα ανέβει τον Οκτώβριο στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. 

Στους εμβληματικούς ρόλους της Εκάβης και της Νίνας θα δούμε τη Μαρία Καβογιάννη και τη Μαρία Κίτσου, αντίστοιχα, ενώ την πρωτότυπη μουσική της παράστασης έχει αναλάβει ο Μίνως Μάτσας.

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα τους Μαρία Κίτσου και Μαρία Καβογιάννη έδωσαν το παρών στην επίσημη φωτογράφηση της παράστασης και το διασκέδασαν πολύ με τον δικό τους τρόπο.

Σε ένα βίντεο που ανέβασαν και οι δύο στο ίνσταγκραμ οι δύο ηθοποιοί φάνονται να τραγουδούν πλάτη-πλάτη το διάσημο τραγούδι «Happy together» των Turtles με όλο το κέφι και την όρεξη που τους χαρίζει η νέα, θεατρική αρχή που απλώνεται μπροστά τους.

Μάλιστα η Μαρία Κίτσου εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι οι δύο γυναίκες δεν είχαν ιδέα πως βιντεοσκοπούνται.

«Να εδώ με την αγαπημένη μου Μαρία Καβογιάννη ζούμε και "εκτελούμε" κανονικά το “So happy together”… Backstage video της Ελένης Κατρακαλίδη από τη φωτογράφισή μας για το “Τρίτο Στεφάνι”. Στο θέατρο Παλλάς από 10/10 σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Υ.γ. Θέλω να δηλώσω ότι είχαμε άγνοια οτι βιντεοσκοπούμεθα...».

Δείτε το βίντεο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS