Το Survivor αναμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο δύσκολα και επίπονα reality που παίζονται στην τηλεόραση και αυτό μπορεί να το παρατηρήσει κανείς από τα σώματα των παικτών κατά τη διάρκεια παραμονής τους στο παιχνίδι.

Οι περισσότεροι, για να μην πούμε όλοι, χάνουν μεγάλο μέρος του σωματικού τους βάρους και η εμφάνισή τους αλλάζει δραματικά αφού μένουν «στεγνοί» από τα περιττά κιλά.

Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δραματική σε αυτούς που δεν είχαν εξαρχής περιττά κιλά. 

Αυτό συνέβη και στον Στέλιο Κρητικό. Μάλιστα ο ηθοποιός αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο ΤV24 ότι το μαρτύριο που πέρασε στον Άγιο Δομήνικο, όσον αφορά τη στέρηση της τροφής, τον οδήγησε στο να αλλάξει τις διατροφικές του συνήθειες όταν επέστρεψε.

Η σύζυγός σου μαγειρεύει συνέχεια;

Όχι, με φροντίζει, με προσέχει αλλά εγώ πλέον γίνομαι ατίθασος και ζητάω γλυκά. Φεύγω, πάω στο περίπτερο, παίρνω γλυκά, παγωτά και άλλα, διάφορα, μόνος μου και τα κρύβω.

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει ότι πριν το παιχνίδι έτρωγε μόνο παγωτό και το Survivor τον έκανε να ξεκινήσει και τα γλυκά με συχνές επισκέψεις σε ζαχαροπλαστεία.

Μέσα στο reality έχασε 15 από τα κιλά που είχε μπαίνοντας και τους μήνες που έχει επιστρέψει σπίτι του τα ξαναπήρε μαζί με άλλα 5 κιλά, σύνολο 20.

Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες πριν και μετά, η διαφορά είναι εντυπωσιακή.

Δείτε τι είχε πει στο Survivor Πανόραμα:

Πηγή: daiilymedia.gr 

TAGS