Πολλά έχουν ειπωθεί τον τελευταίο καιρό για τη μητρότητα και γενικότερα για τη γυναίκα και τις επιλογές της. Ένα συνέδριο γονιμότητας που δεν έγινε ποτέ, αμέτρητες δικαιολογημένες αντιδράσεις και μία κοινωνία η οποία πότε δικάζει και πότε στηρίζει την ελεύθερη βούληση κάθε γυναίκας να διαχειριστεί η ίδια το σώμα και τη ζωή της όπως ακριβώς θέλει.

Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχουν και εκείνες που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί, αλλά δυστυχώς ο δρόμος προς την ευτυχία δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Μετά τη Χριστίνα Μπόμπα που μίλησε ανοιχτά για τις προσπάθειές της να μείνει έγκυος, τώρα, ακόμη μία νέα και γυναίκα «ανοίγει» την καρδιά της μέσω Instagram.

«Για πολλούς από εμάς που προσπαθούμε καιρό για παιδάκι, οι ημέρες αυτές είναι ημέρες αναμονής για την β - χοριακή και περνούν αργά και βασανιστικά. Γεννούν ανάμεικτα συναισθήματα, μεταξύ των οποίων είναι η προσμονή, η αισιοδοξία, η απαισιοδοξία, το άγχος, ο θυμός και η ευτυχία - συναισθήματα, που βιώνουμε πολλές φορές ταυτόχρονα», γράφει η Εριέττα Κούρκουλου κάτω από μία τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη.

Για πολλούς από εμάς που προσπαθούμε καιρό για παιδάκι, οι ημέρες αυτές είναι ημέρες αναμονής για την β - χοριακή και περνούν αργά και βασανιστικά

Η Εριέττα δεν έχει κρύψει τη λαχτάρα της για ένα μωρό αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα, προκειμένου να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Ευχή μας να τα καταφέρει σύντομα.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: NDP

TAGS