Όλες όσες προσπαθούμε να διατηρήσουμε ένα φυσιολογικό βάρος σώματος και μια γυμνασμένη σιλουέτα διαπιστώνουμε ότι με το πέρασμα των χρόνων γίνεται όλο και πιο απαιτητική αυτή η αποστολή. Θα συμφωνούσαμε λοιπόν μάλλον με την Ντρου Μπάριμορ, που σε νέα συνέντευξη που έδωσε στο InStyle είπε, με χαρακτηριστικό χιούμορ, ότι «πρέπει να προσπαθήσω σκληρά για να μη φτάσω στο μέγεθος ενός λεωφορείου».

Συγκεκριμένα, η 45χρονη ηθοποιός, που έγινε το νέο εξώφυλλο του τεύχους Αυγούστου, εξήγησε ότι κάνει πιλάτες τέσσερις φορές την εβδομάδα και τρέφεται υγιεινά. Ο αριθμός που δείχνει η ζυγαριά της δεν παίζει μόνο αισθητικό ρόλο, αλλά τη βοηθάει και να είναι καλύτερη μητέρα για τις δύο κόρες της, την 7χρονη Όλιβ και την 6χρονη Φράνκι, που έχει αποκτήσει με τον πρώτην σύζυγό της, Γουίλ Κόπελμαν. «Ήταν παράξενο να είμαι και μητέρα και δασκάλα και κουβαλητής και φίλη. Μετά συνειδητοποίησα ότι νοιαζόμουν για όλους εκτός από εμένα, δεν πάω καλά [γέλια]».

Πρόσφατα η ηθοποιός είχε κάνει επίσης μια συγκινητική ανάρτηση για τον αντισυμβατικό πατέρα της, Τζον Ντρου Μπάριμορ, που πέθανε το 2004. Με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα (21 Ιουνίου) έγραψε στα social media: «Η μητέρα μου διάλεξε μια αλλόκοτη κάρτα για τον πατέρα μου. Ήταν ένας τρελός ποιητής ηδονιστής, ένας άντρας παιδί! Αλλά το είχα καταλάβει από τότε που ήμουν μικρή. Με κάποιον τρόπο δεν κουβαλάω άσχημες εμπειρίες από τον πατέρα μου. Θα μου άρεσε να είχα έναν μπαμπά που δεν έμοιαζε τόσο χαμένος στο διάστημα. […] Αλλά η τρέλα του με διαπερνάει. Τα δώρα του είναι εδώ. Οι δαίμονες που προσπαθούσε να νικήσει είναι όλοι δικοί μου! Τον αγαπώ όχι για ό,τι ήθελα να είναι, αλλά για εκείνο που ήταν».

Δείτε την ανάρτηση της Ντρου Μπάριμορ για τον μπαμπά της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δείτε την Ντρου Μπάριμορ στο εξώφυλλο του Instyle:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS