Την προσωπική και επαγγελματική της εμπειρία έκανε γνωστή μέσω facebook η δημοσιογράφος του Alpha Ρένα Κουβελιώτη, η οποία κάλυπτε, για λογαριασμό του σταθμού, τη μεγάλη φωτιά στην ανατολική Αττική.

Σύμφωνα με τα όσα εξιστορεί μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δηλητηριάστηκε το αίμα της από τον καπνό και είναι ανάγκη να ακολουθήσει συγκεκριμένη ιατρική αγωγή. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που τίθεται σε κίνδυνο η υγεία της, καθώς στις μεγάλες φωτιές του 2007 στην Ηλεία είχε πέσει και σπάσει τον κόκκυγα.

«Στις φωτιες του 2007 έσπασα μετα απο πτώση τον κοκκυγα μου ... Για μέρες στο νοσοκομείο πίστευα πως δε θα καταφέρω να σταθώ ξανα στα πόδια μου ... Σημερα οι εξετασεις έδειξαν πως δηλητηριαστηκε το αίμα μου απο τον καπνό κ παράλληλα προκλήθηκαν βρογχοσπασμοι στα πνευμονία μου .. Τωρα μάσκες ,κορτιζονη , αντιβίωση κ αγωνια για τις επόμενες εξετασεις . Γιατι τα λεω αυτα ; Για να σκεφτείτε λιγο περισσοτερο πριν φωνάξετε " αλήτη " εναν ρεπόρτερ ή εναν τεχνικό εναν φωτογράφο ... Ξερεις η εικόνα η φωτογραφία η μαρτυρία δεν καταγράφηκε απο κάποιο ρομπότ ... Αλλα απο κάποιον εργαζόμενο ... Ανθρωπο ...Τέλος πάντων το ευχάριστο ειναι πως τωρα θα μπορέσω να είμαι στο κρεβάτι πλάι στην αρρωστουλα κόρη μου που εγκατέλειψα τρεις νύχτες για να παω στη φωτια ... Life is life»

Πηγή:alfavita.gr
 

TAGS