Η είδηση του πρόωρου τέλους του γάμου της Άννας Μπουσδούκου και του Σταύρου Ιωαννίδη έκανε αίσθηση το περασμένο Σαββατοκύριακο.

H γνωστή δημοσιογράφος και ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, οι οποίοι γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στη δουλειά, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με την Real News.

Μάλιστα, έχουν χωρίσει εδώ και έναν χρόνο, ωστόσο είχαν κρατήσει κρυφό το διαζύγιό τους.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε ότι ήταν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, ενώ τόνισε ότι έχουν χωρίσει παραπάνω από ένα χρόνο. Μάλιστα, στον ΣΚΑΙ ήταν κοινό μυστικό πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί ωστόσο οι συνάδελφοι θέλησαν να κρατήσουν κρυφή την είδηση, από τη στιγμή που το ζευγάρι δεν ανακοίνωσε τίποτα.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2013 όταν εκείνη ανέλαβε την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, μετά την αποχώρηση της Πόπης Τσαπανίδου. Εκείνος ήδη συνεργαζόταν με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η πρώτη ουσιαστική επαφή ήρθε στις συσκέψεις της εκπομπής "Τώρα". Μπορεί από την πρώτη στιγμή η έλξη να ήταν αμοιβαία, όμως η απόσταση – καθώς ο Σταύρος ήταν ανταποκριτής στη Θεσσαλονίκη – ήταν ένα αντικειμενικό εμπόδιο. Ο έρωτας τους, ωστόσο, ήταν τόσο μεγάλος που υπερνίκησε τα εμπόδια.

Κεντρική φωτογραφία: ΝDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS