Διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς με κορονοϊό και σηψαιμία βρίσκεται σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος ή «ΤΑΖ». Αφού, τα περασμένα χρόνια, διαγνώστηκε με HIV και αγωνίστηκε ενάντια στον αλκοολισμό, τώρα αντιμετωπίζει μια ακόμη, μεγάλη δοκιμασία, ίσως τη μεγαλύτερη της ζωής του.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος έγραψε, χαρακτηριστικά, στο λογαριασμό του στο Facebook: «Έγινε το Σάββατο και η δεύτερη εγχείρηση εκτομής και στο άλλο πόδι. Στην εντατική από κόβιντ διασωληνωμένος και με σοβαρότατη σηψαιμία λοιπόν».

«Έγινε το Σάββατο και η δεύτερη εγχείρηση εκτομής και στο άλλο πόδι. Στην εντατική από κόβιντ διασωληνωμένος και με σοβαρότατη σηψαιμία λοιπόν»

Η Χριστίνα Πολίτη, με τη σειρά της, έγραψε σε νέο άρθρο στο cosmopoliti.com, με τίτλο: «Μία δυνατή προσευχή για τον ΤΑΖ μας!»: «Πριν λίγες ώρες μάθαμε τα εξαιρετικά δυσάρεστα νέα για τον αγαπημένο συνεργάτη μας Τάσο Θεοδωρόπουλο. Ο θρυλικός ΤΑΖ ή το μαύρο πρόβατο, μία πένα οξυδερκής και ανεπανάληπτη, μια προσωπικότητα εκρηκτική, ευαίσθητη και ανεξέλεγκτη αυτή τη στιγμή δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του διασωληνωμένος στην εντατική του Γ. Γεννηματάς με covid-19 και σοβαρότατη σηψαιμία. Προσευχόμαστε στέλνοντάς του όλη μας την αγάπη. Προσεύχομαι να γίνει καλά, να μου ξαναγράψει, να με “στείλει” με τις βιρτουόζικες αναλύσεις του. Να τον ξαναμαλώσω και να του ξαναπώ πως “δεν είσαι η Αλίκη, αλλά ο Σακελλάριος”…».

Ενώ ο Άκης Καπράνος επέλεξε να εκφράσει την αγωνία του, μέσα από μια νοσταλγική ανάρτηση στο Facebook: «Είναι Φεβρουάριος του 2007 στο Βερολίνο. Στο τραπέζι καθόμαστε εσύ, εγώ, ο Λουκάς Κατσίκας και ο Kostis Samaras , αλλά δε μπορώ να μας πάρω όλους και τραβάω πλευρά - πλευρά. Στις προβολές του Midnight πάλι, που έπαιρνες πάντα ένα τηλέφωνο μισή ώρα πριν την έναρξη - και μια ώρα μετά τη λήξη - της προβολής για να μάθεις τι παίζουμε (δεν έχανες καμία ούτως η άλλως) δεν σου άρεσε να σε φωτογραφίζουν, αλλά καθόσουν πάντα πρώτη σειρά οπότε ήταν αδύνατον να μη σε πιάσει ο φακός (και μου τα έσουρνες μετά). Να ξέρεις, περιμένω να τα ζήσουμε όλα ξανά από την αρχή. Θα φοράω κι αυτό το κόκκινο κασκόλ που σου θυμίζει την Ίντιρα Γκάντι».

Δείτε τις αναρτήσεις του Γρηγόρη Βαλλιανάτου και του Άκη Καπράνου:

Εγινε το Σαββατο και η δευτερη εγχειρηση εκτομης και στο αλλο ποδι. Στην εντατικη απο κοβιντ διασωληνωμενος και με σοβαροτατη σηψαιμια λοιπον

Posted by Gregory Vallianatos on Sunday, February 7, 2021

Είναι Φεβρουάριος του 2007 στο Βερολίνο. Στο τραπέζι καθόμαστε εσύ, εγώ, ο Λουκάς Κατσίκας και ο Kostis Samaras, αλλά δε...

Posted by Akis Kapranos on Monday, February 8, 2021


Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS