Η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε εντυπωσιακά και με μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον. Μετά την κρίση που επηρέασε σαφώς και την ελληνική τηλεόραση, οι παραγωγές φαίνεται να ανακάμπτουν και να είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Σε αυτό βέβαια βοηθάει και η επιστροφή του MEGA το οποίο είναι πλέον ανταγωνιστικό.

Ανάμεσα στις πιο πολυσυζητημένες φετινές παραγωγές είναι και το νέο σήριαλ του Ανδρέα Γεωργίου «Γη της Ελιάς» το οποίο έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό. Όπως είναι φυσικό, οι τηλεθεατές θέλουν να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα για τους πρωταγωνιστές της σειράς γεγονός που οι εκπομπές σέβονται και με το παραπάνω.

Όπως είναι φυσικό, οι τηλεθεατές θέλουν να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα για τους πρωταγωνιστές της σειράς γεγονός που οι εκπομπές σέβονται και με το παραπάνω.

Το «Πάμε Δανάη» και πιο συγκεκριμένα ο Άρης Καβατζίκης, συνάντησε τη Δώρα Χρυσικού, την ηθοποιό που υποδύεται τη μανιάτισσα Αρετή Καπερνάρου, και το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Η χαμογελαστή Δώρα, αναφέρθηκε στον ρόλο της αλλά και στον συμπρωταγωνιστή της Πασχάλη Τσαρούχα ενώ δεν δίστασε να μιλήσει με αφοπλιστική και συγκινητική ειλικρίνεια για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει την περίοδο αυτή.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS