«Σίγουρα, η σχέση μου με τη μαμά μου είναι πιο ειλικρινής πλέον» είχε πει στο παρελθόν η Σοφία μιλώντας για τη μια και μοναδική σχέση μαμάς-κόρης, ενώ η αγαπημένη τραγουδίστρια όταν ρωτήθηκε για το ποια είναι η πρώτη της έννοια είπε «η Σοφία» χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί αλλά και μεγάλα διαστήματα χωριστά μιας και η Σοφία ζει στη Νέα Υόρκη μετα τα δυο παιδιά της και τον άντρα της, Θανάση Πανουργιά. 

Σε μια συναυλία που έδωσε πρόσφατα στο Κηποθέατρο Παπάγου, η Άννα Βίσση απευθύνθηκε στην κόρη της και μοιράστηκε με τον κόσμο ένα αστείο περιστατικό από την αρχή της σχέσης της Σοφίας Καρβέλα με τον σύζυγό της.

«Όταν τα πρωτοφτιάξανε μέσα στην καψούρα και τον έρωτά τους σου λένε μάνα τραγουδίστρια έχω θα την κάνω ότι θέλω. Τσακώνονταν, ερωτεύονταν και με έπαιρναν από τη μέση του δρόμου και μου έλεγαν, τραγούδα μου τώρα το «Κανένας». Λέω «Σοφία μου κοιμάμαι είναι 4 ώρα» και μου απαντούσε «Είσαι μάνα μου ή δεν είσαι»… και το τραγουδούσα φυσικά. Το κακό είναι μετά πως εκεί που εγώ την είχα βρει μου το έκλειναν. Ούτε ευχαριστώ, ούτε τίποτα…» είπε.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΜΑΣ_ΚΟΡΗΣ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δείτε την Άννα και τη Σοφία στο σπίτι της Σοφίας στη Νέα Υόρκη, το 2011:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS