Η Μπριζίτ Μακρόν επέστρεψε από τις Hνωμένες Πολιτείες Αμερική, όπου βρέθηκε σε επίσημη επίσκεψη με τον σύζυγό της, Εμανουέλ, και απέφυγε διακριτικά να κάνει οποιαδήτε δήλωσε σχετικά με το ποιόν του Αμερικανού Προέδρου. 

Αντίθετα είπε αρκετά για την Μελάνια Τραμπ με την οποία υποστήριζει πως πέρασε υπέροχα κατά την παραμονή της στον Λευκό Οίκο. Μάλιστα η Μπριζίτ είπε μερικά πράγματα που σίγουρα δεν περιμέναμε να ακούσουμε για την πάντα αποστασιοποιημένη, τυπική και ψυχρή Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α.. Όπως ας πούμε το ότι έχει πολύ χιούμορ και ότι είναι μία εξαιρετική συντροφιά.

«Γελάσαμε πολύ μαζί, έχουμε την ιδια αίσθηση του χιούμορ,» είπε η κυρία Μακρόν στη γαλλική Le Monde, προσθέτοντας ωστόσο πως κάτι που της έκανε πραγματικά εντύπωση είναι το γεγονός ότι οι δύο γυναίκες ζουν μια εντελώς διαφορετική ζωή, κι ας έχουν τον ίδιο ακριβώς ρόλο στην χώρα τους

«Όμως η Μελάνια δεν μπορεί να κάνει τίποτα...», είπε η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν. «Δεν μπορεί καν να ανοίξει ένα παράθυρο στο Λευκό Οίκο. Δεν μπορεί να βγει έξω. Είναι πολύ πιο περιορισμένη από μένα. Εγώ βγαίνω καθημερινά στο Παρίσι» πρόσθεσε προκαλώντας έκπληξη με τις αποκαλύψεις της.

Πάντως φαίνεται πως θα της άρεσε να επιστρέψει στην Ουάσινγκτον για να κάνει ακόμα λίγη παρέα μαζί της, αφού επιμένει πως η κυρία Τραμπ είναι ένα πολύ έξυπνο, υπέροχο, κεφάτο πλάσμα που γελάει εύκολα με τα πάντα, αλλά το κρύβει καλά. 

 

TAGS