Από τη μέση και πάνω φοράει μόνο ένα κολιέ και σκουλαρίκια σε χρυσή απόχρωση. Η Γκουίνεθ Πάλτροου παρουσίασε μια νέα σειρά κοσμημάτων με τίτλο G. Label Jewelry Collection, για την προώθηση της οποίας πόζαρε τόπλες. Και μπορεί κάποιες από τις «θεραπείες» υγείας και ευεξίας που έχει προβάλει μέσα από το Goop να είναι τουλάχιστον αμφιλεγόμενες, όμως δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε ότι στα 48 χρόνια της είναι πανέμορφη.

Η νέα συλλογή αξεσουάρ είναι εμπνευσμένη από την κόρη της, Απλ, καθώς όπως λέει η Πάλτροου, κάθε χρόνο στα γενέθλιά της έχουν καθιερώσει την παράδοση ενός νέου piercing. Το 17χρονο κορίτσι, μάλιστα, μαζί με τους φίλους του βοήθησε την Πάλτροου να βελτιώσει τα σχέδια και το αποτέλεσμα είναι μια συνεργασία διαφορετικών γενεών.

Η νέα συλλογή αξεσουάρ είναι εμπνευσμένη από την κόρη της, Απλ, καθώς όπως λέει η Πάλτροου, κάθε χρόνο στα γενέθλιά της έχουν καθιερώσει την παράδοση ενός νέου piercing.

Όπως έγραψε η Πάλτροου στη νέα ανάρτησή της, συστήνοντας τα καινούρια της κοσμήματα: «Η συλλογή μας G. Label Jewelry Collection είναι εδώ: Βασικά κομμάτια με τα οποία μπορείς να χτίσεις, να γεμίσεις τα κενά της μπιζουτιέρας σου, θησαυρούς που θα κρατήσεις για πάντα. Πολύτιμα αντικείμενα που δεν θα θέλεις να βγάλεις ποτέ».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Γκουίνεθ Πάλτροου:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by goop (@goop)

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: EPA/ETIENNE LAURENT 

TAGS