ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Δεν τη νοιάζει. Η αποστομωτική απάντηση της Σελίν Ντιόν σε όσους κατακρίνουν την εμφάνιση της

Μετά από πολύ καιρό η διάσημη τραγουδίαστρια αποφάσισε να απαντήσει σε όλους όσους την σχολιάζουν αρνητικά.

Δεν τη νοιάζει. Η αποστομωτική απάντηση της Σελίν Ντιόν σε όσους κατακρίνουν την εμφάνιση της

Η μεγαλύτερη τάση στις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθούδους μπορεί να περιγραφεί με μία μόνο λέξη «ενσυναίσθηση». Δηλαδή, η ικανότητα ενός ανθρώπου να μπαίνει στα παπούτσια κάποιου άλλου, κατανοώντας την αλήθεια της θέσης του, δείχνοντας κατανόηση για τις πράξεις, την ζωή κα της επιλογές του. Στον κόσμο των ενηλίκων η έννοια της ενσυναίσθησης μάλλον περνάει σοβαρή κρίση. Αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι με τόση ευκολία σπεύδουμε να εντοπίσουμε τα αρνητικά στην πραγματικότητα των άλλων, στον τρόπο που ντύνονται, σε αυτά που λένε, στο πώς διαλέγουν στην τελική να περάσουν τον χρόνο που τους δόθηκε σε αυτή τη Γη, αδιαφορώντας για τα πώς και τα γιατί πίσω απ' όλα αυτά.

Η Σελίν Ντιόν εδώ και πολύ καιρό πέφτει συνεχόμενα θύμα της παραπάνω κατάστασης, με τους επικριτές της να μοιάζουν όλο και περισσότεροι, όλο και πιο φανατισμένοι, σαν ορκισμένοι haters που αδυνατούν να δεχθούν το γεγονός ότι ένας άνθρωπος, στα 51 του χρόνια, περνάει καλά και δεν τον νοιάζει, τι λες εσύ, εγώ κι εκείνοι για την πάρτη του. Ένας άνθρωπος που πέρασε πάρα πολλά και είναι ακόμα εδώ ολόκληρος, ζωντανός και δυνατός, αναγεννημένος από τις στάχτες του. Η δυστυχία θα ήταν μάλλον πιο ευχάριστη, η ευτυχία ενοχλεί πολύ και κατανοείται δύσκολα.

Άκουσε πολλά η Ντιόν το τελευταίο διάστημα, από τότε που ο αγαπημένος της σύζυγος, René Angélil, έφυγε από τη ζωή, χτυπημένος από τον καρκίνο, μετά από μάχη πολλών χρόνων. Άκουσε πολλά για τα κιλά της, τα ρούχα της, τις παρέες της, το γυμνασμένο σώμα της, το γεγονός ότι της αρέσει να πηγαίνει σε επιδείξεις μόδας, το ότι γενικώς κυκλοφορεί ακόμα ανάμεσα μας και δεν έχει κάτσει μέσα στο σπίτι μόνη της, περνώντας τα υπόλοιπα χρόνια της, πονώντας και πενθώντας.

Κάποια στιγμή θα ερχόταν και η ώρα που η πετυχημένη τραγουδίστρια θα απαντούσε στα επικριτικά σχόλια. Η ίδια επέλεξε να το κάνει μέσα από την πρόσφατη συνέντευξη της το Entertainment Tonight του Καναδά: «Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σώμα μου; Κάνω μπαλέτο. Κάνω πολύ stretching και γυμνάζομαι επειδή βοηθάει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή μου. Αν κοιτάξεις πίσω, όταν ήμουν 12 χρονών, το πρόσωπό μου ήταν πιο στρογγυλό επειδή έχεις περισσότερο λίπος σε μικρότερες ηλικίες, αλλά ανέκαθεν υπήρξα πολύ αδύνατη».

Η Ντιόν δείχνει να έχει δουλέψει πολύ καλά με τον εαυτό της το ζήτημα της αρνητικής κριτικής και να είναι πλέον σε θέση να καταλάβει πότε κάτι λέγεται προς ώφελος της και πότε πρέπει να την αφήνει παγερά αδιάφορη: «Αν δεν θέλεις να σε κριτικάρουν, τότε είσαι στο λάθος μέρος. Κρατάω τα θετικά, ό,τι είναι καλό για μένα και αφήνω πίσω μου τα άσχημα. έχω τον μάνατζέρ μου να τα φροντίζει αυτά, και αν πληγώνει κάποιον, θα το φροντίσει και αυτό. Χρειάζομαι να εστιάζω σε ό,τι είναι σωστό για μένα, πώς νιώθω και βασικά, δεν γίνεται να ευχαριστείς τους πάντες».

Το νέο βίντεο της Σελίν Ντιόν με τίτλο Imperfections στο οποίο εμφανίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ με σκοπό να αναδείξει τις ατέλειες της.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024

Σκοτ Ντίσικ: Το Ozempic, η δραματική απώλεια κιλών και η κραυγή απόγνωσης για βοήθεια

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Σκοτ Ντίσικ - του σταρ απο το Keeping Up with the Kardashians-λόγω της δραματικής απώλειας βάρους με τη χρήση του Ozempic.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου στην πασαρέλα της Athens Fashion Week

Η 24χρονη που έγινε γνωστή από το My Style Rocks, περπάτησε στην πασαρέλα της Kathy Heyndels.

26 Απρ 2024

Συλλεκτικό βίντεο: Η (μελαχρινή) Βίκυ Χατζηβασιλείου λέει στη Βουγιουκλάκη ότι τη θαύμαζε... η πρόγιαγιά της!

Η Αλίκη σε κέφια, ένα πρωινό του Μαρτίου το 1994, στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

26 Απρ 2024

Σοφία Μπους: "Είμαι queer και επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να ανασάνω"

Μετά τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, η Σοφία Μπους έκανε coming out και μίλησε για τη σχέση της με την Άσλιν Χάρις.

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Για safari η Αμαλία Κωστοπούλου με τον σύντροφό της με τα παπούτσια της σεζόν

Οι εντυπωσιακές λήψεις που δημοσίευσε η Αμαλία.

26 Απρ 2024

Κρίστι Τέρλινγκτον: Ποζάρει (σχεδόν) τόπλες στα 55 της και είναι άψογη

"Αισθάνομαι τυχερή που έχω την επιλογή να κάνω το μοντέλο. Ακόμα βιοπορίζομαι από αυτήν την δουλειά"

26 Απρ 2024

Ένα θαύμα στα Μετέωρα: Ο "εργένης των Μετεώρων" βρήκε ταίρι

Ο ασπροπάρης (είδος γύπα) γυρνούσε για χρόνια μόνος στη φωλιά του, φέτος η τύχη του άλλαξε!

26 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ – Έμιλι Μπλαντ: Εντυπωσιακοί σε ειδική προβολή του "The Fall Guy" στο Λονδίνο

"The Fall Guy" θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Μαΐου

26 Απρ 2024