Ένας Βρετανός μηχανικός που ζει στην Αυστραλία πιστεύει, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ότι είναι ο κρυφός γιος του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα Πάρκερ και μάλιστα έχει -όπως λέει ο ίδιος- αρκετές πληροφορίες ώστε να ξεκινήσει ένα δικαστικό αγώνα για να το αποδείξει.

Ο Simon Dorante-Day από το Queensland γεννήθηκε στην Αγγλία τον Απρίλιο του 1966 και υιοθετήθηκε από μια οικογένεια που έμενε στο Portsmouth και είχε σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια. Ο 55χρονος σήμερα πιστεύει ότι ο τότε 17χρονος Κάρολος και η 18χρονη Καμίλα είχαν κάνει παιδί και είχαν αποφασίσει να το δώσουν για υιοθεσία. Μάλιστα, έχει περάσει δεκαετίες προσπαθώντας να βρει αποδείξεις, ενώ έχει δημιουργήσει και μια σελίδα στο Facebook όπου μοιράζεται φωτογραφίες που δείχνουν την ομοιότητά του με τον Κάρολο και την Καμίλα αλλά και την ομοιότητα του 14χρονου γιου του με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

One of the followers in the page spent a fair amount of time today contrasting and comparing some ImagesWow...

Posted by Simon Charles Dorante-Day on Tuesday, April 20, 2021

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Sunrise, ο Dorante-Day είπε πως «οι αποδείξεις μιλούν από μόνες τους» και πως κάθε μέρα βλέπει ομοιότητες ανάμεσα στα παιδιά του και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Όπως έχει αποκαλύψει, η γιαγιά του που δούλευε για τη βασίλισσα Ελισάβετ, του έλεγε συνέχεια ότι είναι παιδί του Καρόλου και της Καμίλα.

Η γιαγιά του που δούλευε για τη βασίλισσα Ελισάβετ, του έλεγε συνέχεια ότι είναι παιδί του Καρόλου και της Καμίλα.

Σύμφωνα με την έρευνά του, η Καμίλα είχε εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας τουλάχιστον 9 μήνες ενώ ο Κάρολος βρισκόταν στην Αυστραλία, το διάστημα που ο Day πιστεύει προηγήθηκε της γέννας του. Η βασιλική οικογένεια -όπως συνηθίζει σε τέτοιες περιπτώσεις- δεν έχει απαντήσει στους ισχυρισμούς του, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος πιστεύει ότι τα πιστοποιητικά γέννησής του και υιοθεσίας του είναι άκυρα, αφού είναι εμφανώς συμπληρωμένα από την θετή του μητέρα.

Ο Dorante-Day θυμάται τα παιδικά του χρόνια στο Portsmouth, όταν πήγαινε επισκέψεις σε διαφορετικά σπίτια και συναντούσε την ίδια νεαρή γυναίκα που πλέον πιστεύει ότι ήταν η Καμίλα, αφού είχε μαζί της σωματοφύλακες. «Πολλοί θα πιστεύουν ότι θέλω ένα όνομα και χρήματα από αυτό. Δεν θέλω χρήματα. Μου κοστίζει χρήματα όλο αυτό. Έχουμε κουραστεί να μετακινούμαστε στην Αυστραλία και να κρύβουμε ένα μυστικό που δεν είναι δικό μας» δήλωσε ο Simon Dorante-Day.

I was informed that my page isn't visible because of the FB changes a) I hope not because I agree with Mr. Z... and...

Posted by Simon Charles Dorante-Day on Wednesday, February 17, 2021

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: EPA/DMITRY ASTAKHOV / SPUTNIK / GOVERNMENT PRESS SERVICE
 

TAGS