Όλα ξενίνησαν όταν ο Παύλος Πολάκη από το βήμα της Βουλής συσχέτισε τον Σάκη Ρουβά με την Χρυσή Αυγή, κάτι που οδήγησε τον γνωστό τραγουδιστή να αποστείλει στον πρώην υπουργό Υγείας εξώδικο. 

Από την πλευρά του ο βουλευτής του Σύριζα δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός απαντώντας τον κριτή του The Voice εκ νέου με μία ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

 

Με τη σειρά του ο Σάκης Ρουβάς έκανε μία δική του ανάρτηση στο Facebook, απαντώντας ξανά στον βουλευτή του Σύριζα, σχετικά με τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους τις τελευταίες ώρες.

«O Παύλος Πολάκης συνεχίζει να επιδίδεται σε μία προσπάθεια εξαπάτησης της κοινής γνώμης, χρησιμοποιώντας το πρόσωπό μου, βλάπτοντας την τιμή και την υπόληψή μου. «Αποκαλύπτει» λοιπόν, ότι ακολουθούσα τον λογαριασμό του χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη. Κατά τον κ. Πολάκη, αυτό τεκμηριώνει και υποστήριξη προς τον συγκεκριμένο βουλευτή.

Είναι προφανές ότι παίζει με τη νοημοσύνη μας. Και αποκαλυπτικό για τον τρόπο που πολιτεύεται καθώς σκόπιμα αποκρύπτει ότι στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (twitter) ακολουθούσα τους λογαριασμούς πολλών πολιτικών προσώπων όπως του κ. Αλέξη Τσίπρα, του κ. Αντώνη Σαμαρά, του κ. Πάνου Καμμένου της κυρίας Λιάνας Κανέλλη, της κυρίας Φώφης Γεννηματά, του κυρίου Ευάγγελου Βενιζέλου. Ήταν μία ταραγμένη περίοδος και ήθελα να έχω πλήρη εικόνα για όσα λένε και πώς αντιπαρατίθενται οι πολιτικοί αρχηγοί και τα στελέχη των κομμάτων. Το να παρακολουθείς κάποιον, δεν σημαίνει ότι τον υποστηρίζεις. Δεν σκοπεύω να κυλιστώ στον βούρκο που βρίσκεται ο Παύλος Πολάκης. Του απέστειλα εξώδικη δήλωση ζητώντας να ανακαλέσει. Αν δεν το κάνει, τον προκαλώ να σταθεί απέναντι μου, ενώπιον της Δικαιοσύνης. Αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι, όπως συνηθίζει, θα πάει να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία, προσβάλλοντας για άλλη μία φορά αυτό που επικαλείται συνέχεια: την κρητική λεβεντιά», έγραψε. 

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Ρουβά:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS