ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Δεν πήγα ούτε την μητέρα μου να θάψω. Βγαίνω πρώτη φορά εκτός σπιτιού»

Τα δάκρυα της Σέλμα Μπλερ στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της.

«Δεν πήγα ούτε την μητέρα μου να θάψω. Βγαίνω πρώτη φορά εκτός σπιτιού»

Με αφορμή την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ “Introducing, Selma Blair” στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Hamptons, η Σέλμα Μπλερ περπάτησε και πάλι στο κόκκινο. Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε στο ντεμπούτο της ταινίας που περιγράφει τον αγώνα της με την σκλήρυνση κατά πλάκας, από την στιγμή που διεγνώσθη με την χρόνια νόσο, τον Αύγουστο του 2018. Για περισσότερο από ένα χρόνο, η 49χρόνη Μπλερ υπέφερε από έντονους σωματικούς πόνους, αντιμετώπιζε δυσκολίες στην ομιλία, ενώ παράλληλη έχασε την ικανότητα να χρησιμοποιεί πλήρως το αριστερό της πόδι. Μεγάλο μέρος του ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την ηθοποιό στην διάρκεια των χημειοθεραπειών που πραγματοποίησε προκειμένου να επαναφέρει το ανοσοποιητικό της σύστημα, σε μια προσπάθεια της να βελτιώσει την υγεία της.

Μεγάλο μέρος του ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την ηθοποιό στην διάρκεια των χημειοθεραπειών που πραγματοποίησε προκειμένου να επαναφέρει το ανοσοποιητικό της σύστημα, σε μια προσπάθεια της να βελτιώσει την υγεία της.

Η Σέλμα Μπλερ, η οποία συνοδευόταν από την σκηνοθέτιδα της ταινίας, Ρέιτσελ Φλάιτ, εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια, όταν το κοινό άρχισε να την χειροκροτεί, εξηγώντας στην συνέχεια πως η έντονη αυτή συναισθηματική αντίδραση οφείλεται τόσο στην συγκίνηση, όσο και στην ψευδοφθαλμική επίδραση από την οποία πάσχει (ακούσιο γέλιο και κλάμα λόγω διαταραχής νευρικού συστήματος). Η star από την στιγμή που διεγνώσθη με σκλήρυνση κατά πλάκας μοιράζεται συχνά με τους θαυμαστές της, στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, όπως και συνέχιζε να κάνει στην διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας. Κομβικό πρόσωπο στην ιστορία φαίνεται πως είναι ο 10χρονος γιος της Άρθουρ, ο οποίος αποτελεί έμπνευση και δύναμη για την ηθοποιοί καθώς την βοηθάει να προχωράει μπροστά παρά τις δυσκολίες της.

Άλλο ένα σημαντικό πρόσωπο στην ζωή της Σέλμα Μπλερ, ήταν επίσης και η μητέρα της Μόλι Κουκ, η οποία πέθανε στην διάρκεια της παραγωγής του ντοκιμαντέρ τον Μάιο του 2020. Λόγω των περιορισμών που επιβλήθηκαν από την πανδημία του COVID-19, η ηθοποιός δεν μπόρεσε να να παρευρεθεί στην ταφή της μητέρας της, γεγονός που της κόστισε πολύ, όπως αποκάλυψε η ίδια.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που βρίσκομαι με ανθρώπους. Είναι η πρώτη μου φορά που βγήκα από το σπίτι μετά τον COVID. Δεν πήγα ούτε την μητέρα μου να θάψω. Τώρα συνειδητοποιώ πόσο συγκινητικό είναι να βγαίνεις για πρώτη φορά εκτός σπιτιού», δήλωσε η ηθοποιός στο People, αναφέροντας στην συνέχεα «Αισθάνομαι ότι κάνω τα πάντα ταυτόχρονα: θρηνώ τη μαμά μου και είμαι ευγνώμων για αυτά τα γυρίσματα, ελπίζω το ντοκιμαντέρ είναι κάπως αστείο και να φέρει παρηγοριά σε όλους μας».

Στην πρεμιέρα η χολιγουντιανή star εμφανίστηκε με ένα κομψό midi floral φόρεμα σε ροζ αποχρώσεις, το οποίο συνδύασε με μαύρες γόβες, ενώ για την δεξίωση του Hamptons, επίλεξε μια πουά σατέν δημιουργία που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους.

Κεντρική Φωτογραφία:abacapress.com

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.