Τις δεκαετίες του '80 και του '90 όλοι καταλάβαιναν για ποια μιλάμε μόνο και μόνο όταν άκουγαν το παρατσούκλι «The Body». Το απόλυτο κορμί της διεθνούς μόδας και ομορφιάς, η εντυπωσιακή Ελ Μακφέρσον, με την τεράστια καριέρα και τις αμέτρητες φωτογραφίσεις παραμένει στα 56 της χρόνια μία απίστευτα όμορφη γυναίκα με ένα εκπληκτικό σώμα. 

Πραγματικά οι αναλογίες της αφήνουν τους πάντως άφωνους, ενώ η πρόσφατη φωτογράφιση της με μπικίνι στο περιοδικό Red Magazine απέδειξε ότι αυτό το πλάσμα δεν έφτασε τυχαία στην κορυφή του παγκόσμιου μόντελινγκ. 

Με μία νέα ανάρτηση της στο ίνσταγκραμ η πανέμορφη Μακφέρσον αποφάσισε να μιλήσει για την βαθύτερη ουσία της ομορφιάς, που δεν πρέπει να στέκεται στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά που έχει να κάνει με πολύ σημαντικότερα και μεγαλύτερα σε διάρκεια ζητήματα.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε το μοντέλο στην προσωπική της σελίδα, η ίδια αδιαφορεί για τα χρόνια που περνούν και δεν φοβάται καθόλου τα γηρατειά. 

«Δεν με απασχολεί το γήρας. Δεν αισθάνομαι πίεση για την εμφάνισή μου, με ενδιαφέρει περισσότερο το ευ ζην. Σύμφωνα με τον τρόπο σκέψης μου, η αληθινή ομορφιά είναι εσωτερική, στην ψυχή και όχι στο δέρμα. Είναι ένας τρόπος ύπαρξης, ένας τρόπος ζωής που η ευεξία προσφέρει αυτοπεποίθηση, δύναμη και χάρισμα. Για να ακτινοβολήσει τη φυσική ζωτικότητα ανεξάρτητα από την ηλικία. Η εσωτερική ομορφιά είναι αυτή που είναι ελκυστική στους ανθρώπους».

Δείτε την ανάρτηση της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS