Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Σημείο Συνάντησης» βρέθηκαν καλεσμένοι οι ηθοποιοί Μέμος Μπεγνής και Νάνται Μπουλέ. 

Οι δύο τους μίλησαν για διάφορα θέματα, ανάμεσα σε αυτά και το ζήτημα του γάμου και της απόκτησης παιδιών. Οι δύο γνωστοί ηθοποιοί αποκάλυψαν ότι κανένας από τους δύο δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να γίνει γονιός, αλλά ούτε και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Συγκεκριμένα ο Μέμος Μπεγνής είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να τον εκνευρίζει περισσότερο από την συγκεκριμένη ερώτηση: «Δεν με ενδιαφέρει να γίνω γονιός. Με ζαλίζουν αρκετά. Δεν μπορώ την έκφραση "πότε θα ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας". Μπορώ να κάνω φόνο. Εγώ μπορεί να βρω μια εκκλησία που είναι πιο χαμηλά και να θέλω να τα κατέβω. Όχι, δεν είμαι υπέρ αυτών των συμβάσεων, ούτε είχα ποτέ την επιθυμία να έχω τη συνέχειά μου»,

Παράλληλα, και η Νάντια Μπουλέ, που θύμισε ότι κάποτε είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Μέμο Μπεγνή σαν νύφη και γαμπρός στην παράσταση «Μόλις Χώρισα», εξομολογήθηκε ότι η ιδέα του γάμου είναι κάτι που δεν την απασχολεί καθόλου.

«Οι γυναίκες έχουν περισσότερο αυτή την πίεση σε σχέση με τους άνδρες. Αλλη βλακεία ότι όποιος παντρεύεται πρέπει να κάνει και παιδιά. Ή ότι όποιος θέλει να κάνει παιδιά πρέπει να παντρευτεί».

«Εγώ πάντως θα ντυθώ νύφη στον Ματωμένο Γάμο το καλοκαίρι, γιατί αλλού δεν θα το βάλω το νυφικό», πρόσθεσε η Μπουλέ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS