Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς Ελληνίδες ηθοποιούς με αρκετές τηλεοπτικές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Παράλληλα, είναι και μία γυναίκα δραστήρια, η οποία έχει ταχθεί ανοιχτά στο πλευρό των γυναικών ενώ πολύ συχνά χρησιμοποιεί την αναγνωρισιμότητά της για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Πάνω απ’ όλα όμως είναι μία ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα η οποία πρόσφατα όπως μάθαμε μέσα από τα social media, μετακόμισε και σε νέο σπίτι. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι ένα άτομο αρκετά εξωστρεφές που δεν διστάζει να μοιραστεί τις σκέψεις ή ακόμα και τα προβλήματά της, με τους θαυμαστές της.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι ένα άτομο αρκετά εξωστρεφές που δεν διστάζει να μοιραστεί τις σκέψεις ή ακόμα και τα προβλήματά της, με τους θαυμαστές της.

Όπως έκανε και αυτή τη φορά όταν αποφάσισε να μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. «Τις τελευταίες μέρες ζω με υπερακουσία. Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σ' αυτή την κατάσταση αλλά αποφάσισα να το αντιμετώπισω σαν ενός είδους super power» έγραψε για την ιδιαίτερη πάθηση την οποία καλείται να αντιμετωπίσει.

Πρόκειται για μία ακουστική υπερευαισθησία κατά την οποία το άτομο ακούει υπερβολικά καλά – ναι κάποιες φορές μπορεί να είναι αφόρητο - . Ο ασθενής μπορεί για παράδειγμα να αντιλαμβάνεται ήχους τους οποίους η πλειοψηφία των ανθρώπων αγνοεί ή δεν θεωρεί ενοχλητικούς, με αποτέλεσμα να πλήττεται σοβαρά η καθημερινότητα αλλά και οι κοινωνικές του συναναστροφές.

Δείτε τη δημοσίευση παρακάτω:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS