Η πριγκίπισσα Σαρλίν μπορεί να επέστρεψε πριν λίγες εβδομάδες στο πριγκιπάτο του Μονακό, προς μεγάλη ανακούφιση πολλών, δυστυχώς όμως έμεινε ελάχιστες μέρες με την οικογένειά της μιας και όπως ενημερωθήκαμε, θεωρήθηκε σωστό να εισαχθεί σε ειδική κλινική προκειμένου να της παρέχει την απαραίτητη φροντίδα και βοήθεια.

Ο Αλβέρτος επιμένει ότι η σύζυγός του και μητέρα των δίδυμων παιδιών του είναι ψυχικά ασταθής, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφασίστηκε να νοσηλευτεί εκ νέου. Ωστόσο, πηγή η οποία περιγράφεται ως φίλος της Σαρλίν, λέει κάποια πράγματα τα οποία δεν είχαν ξαναειπωθεί: «Δεν καταλαβαίνω γιατί το Παλάτι αποκρύπτει το γεγονός ότι η Σαρλίν πριν λίγο καιρό πήγε να πεθάνει κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης. Είναι άδικο να κυκλοφορούν φήμες ότι είναι ψυχικά ασταθής γιατί πολύ απλά δεν είναι αληθινές. Λόγω της μόλυνσης σε λαιμό, αυτιά και μύτη έχει να φάει κανονικό φαγητό πάνω από έξι μήνες. Καταναλώνει μόνο υγρά. Έχει πέσει σχεδόν στα μισά κιλά».

«Δεν καταλαβαίνω γιατί το Παλάτι αποκρύπτει το γεγονός ότι η Σαρλίν πριν λίγο καιρό πήγε να πεθάνει κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης. Είναι άδικο να κυκλοφορούν φήμες ότι είναι ψυχικά ασταθής γιατί πολύ απλά δεν είναι αληθινές. Λόγω της μόλυνσης σε λαιμό, αυτιά και μύτη έχει να φάει κανονικό φαγητό πάνω από έξι μήνες. Καταναλώνει μόνο υγρά. Έχει πέσει σχεδόν στα μισά κιλά».

Από την πλευρά του ο Αλβέρτος επιμένει ότι η σύζυγός του δεν είναι καλά και ότι χρίζει ιατρικής παρακολούθησης και ότι η απουσία της ουδεμία σχέση έχει με το σκάνδαλο σχετικά με το εξώγαμο παιδί του που ξέσπασε πρόσφατα. Παρόλα αυτά, οι κοινές εμφανίσεις Αλβέρτου και Σαρλίν είχαν σταματήσει αρκετό καιρό πριν η πριγκίπισσα φύγει για τη Νότιο Αφρική, ενώ οι φήμες ότι δεν έμενε στο Παλάτι αλλά σε ένα δικό της διαμέρισμα, είναι μάλλον αληθινές.

Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη ιστορία έχει μπόλικο μυστήριο, δολοπλοκία και φυσικά γαλαζοαίματους, γεγονός που φέρνει στη μνήμη πολλών τα παλαιότερα σκάνδαλα της οικογένειας. Άλλωστε, για τους Γκριμάλντι, δύσκολο να υπάρξει μία μέρα χωρίς εντάσεις και ευτράπελα.

Kεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS