ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Δεν καταλαβαίνουμε γιατί το Παλάτι αποκρύπτει ότι η Σαρλίν παραλίγο να πεθάνει»

Φίλοι της πριγκίπισσας αναρωτιούνται γιατί ο Αλβέρτος αποφεύγει να πει την αλήθεια για τη σύζυγό του.

«Δεν καταλαβαίνουμε γιατί το Παλάτι αποκρύπτει ότι η Σαρλίν παραλίγο να πεθάνει»

Η πριγκίπισσα Σαρλίν μπορεί να επέστρεψε πριν λίγες εβδομάδες στο πριγκιπάτο του Μονακό, προς μεγάλη ανακούφιση πολλών, δυστυχώς όμως έμεινε ελάχιστες μέρες με την οικογένειά της μιας και όπως ενημερωθήκαμε, θεωρήθηκε σωστό να εισαχθεί σε ειδική κλινική προκειμένου να της παρέχει την απαραίτητη φροντίδα και βοήθεια.

Ο Αλβέρτος επιμένει ότι η σύζυγός του και μητέρα των δίδυμων παιδιών του είναι ψυχικά ασταθής, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφασίστηκε να νοσηλευτεί εκ νέου. Ωστόσο, πηγή η οποία περιγράφεται ως φίλος της Σαρλίν, λέει κάποια πράγματα τα οποία δεν είχαν ξαναειπωθεί: «Δεν καταλαβαίνω γιατί το Παλάτι αποκρύπτει το γεγονός ότι η Σαρλίν πριν λίγο καιρό πήγε να πεθάνει κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης. Είναι άδικο να κυκλοφορούν φήμες ότι είναι ψυχικά ασταθής γιατί πολύ απλά δεν είναι αληθινές. Λόγω της μόλυνσης σε λαιμό, αυτιά και μύτη έχει να φάει κανονικό φαγητό πάνω από έξι μήνες. Καταναλώνει μόνο υγρά. Έχει πέσει σχεδόν στα μισά κιλά».

«Δεν καταλαβαίνω γιατί το Παλάτι αποκρύπτει το γεγονός ότι η Σαρλίν πριν λίγο καιρό πήγε να πεθάνει κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης. Είναι άδικο να κυκλοφορούν φήμες ότι είναι ψυχικά ασταθής γιατί πολύ απλά δεν είναι αληθινές. Λόγω της μόλυνσης σε λαιμό, αυτιά και μύτη έχει να φάει κανονικό φαγητό πάνω από έξι μήνες. Καταναλώνει μόνο υγρά. Έχει πέσει σχεδόν στα μισά κιλά».

Από την πλευρά του ο Αλβέρτος επιμένει ότι η σύζυγός του δεν είναι καλά και ότι χρίζει ιατρικής παρακολούθησης και ότι η απουσία της ουδεμία σχέση έχει με το σκάνδαλο σχετικά με το εξώγαμο παιδί του που ξέσπασε πρόσφατα. Παρόλα αυτά, οι κοινές εμφανίσεις Αλβέρτου και Σαρλίν είχαν σταματήσει αρκετό καιρό πριν η πριγκίπισσα φύγει για τη Νότιο Αφρική, ενώ οι φήμες ότι δεν έμενε στο Παλάτι αλλά σε ένα δικό της διαμέρισμα, είναι μάλλον αληθινές.

Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη ιστορία έχει μπόλικο μυστήριο, δολοπλοκία και φυσικά γαλαζοαίματους, γεγονός που φέρνει στη μνήμη πολλών τα παλαιότερα σκάνδαλα της οικογένειας. Άλλωστε, για τους Γκριμάλντι, δύσκολο να υπάρξει μία μέρα χωρίς εντάσεις και ευτράπελα.

Kεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

08 Δεκ 2025

Μάρα Ζαχαρέα | Μάς δείχνει το πανέμορφο δέντρο που φώτισε το σαλόνι της

Η Μάρα Ζαχαρέα επέλεξε ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο για να διακοσμήσει το σαλόνι της.

08 Δεκ 2025

Χρυσή Βαρδινογιάννη | Στη δεύτερη θέση των αναζητήσεων της Google για το 2025 - Ποια Ελληνίδα της "έκλεψε" την πρωτιά;

H κόρη της Αγάπης Πολίτη και του Γιώργου Βαρδινογιάννη συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πρόσωπα που οι Έλληνες αναζήτησαν περισσότερο τη χρονιά που μας πέρασε. Μία, όμως, καλλιτέχνις κατόρθωσε να της αποσπάσει την πρωτιά.

Περισσότερα από

News

08 Δεκ 2025

Μαρέβα Μητσοτάκη | Σπάνια εμφάνιση με την μικρότερη κόρη της, Δάφνη

Η επιχειρηματίας και σύζυγος του Πρωθυπουργού σε μία σπάνια οικογενειακή λήψη.

07 Δεκ 2025

Στο στολισμένο σαλόνι της Βίκυς Καγιά | Ο εντυπωσιακός διάκοσμος βγαλμένος από χριστουγεννιάτικο παραμύθι

Η Βίκυ Καγιά μοιράζεται εικόνες από το πανέμορφα στολισμένο σαλόνι της.

06 Δεκ 2025

Η μικρή Εριέττα Κούρκουλου Λάτση σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ με τον πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον αείμνηστο Νίκο Κούρκουλο.

05 Δεκ 2025

"Φαίνεται αηδιαστικό, είναι όμως θρεπτικό" | Η Σοφία Καρβέλα επιλέγει το σνακ που δεν φανταζόμασταν

Η Σοφία Καρβέλα προτείνει ένα υγιεινό σνακ για κάθε ώρα της ημέρας.

05 Δεκ 2025
05 Δεκ 2025

Η Δανάη Μπάρκα αποκαλύπτει όλα όσα θα ήθελε για το 2026

Η Δανάη Μπάρκα μοιράζεται τις επιθυμίες της για τη χρονιά που έρχεται.

05 Δεκ 2025
05 Δεκ 2025

Η Jennifer Lopez έσβησε τον Ben Affleck με μία συγκεκριμένη κίνηση

Η απόφαση της Λατίνα σούπερ σταρ που αφήνει τον Ben Affleck οριστικά στο παρελθόν.

05 Δεκ 2025

Η Τζένη Μπαλατσινού φωτογραφίζει το στολισμένο για τις γιορτές σαλόνι και την τραπεζαρία του σπιτιού της στην Αθήνα

Η επιχειρηματίας πέρασε μία cozy βραδιά στο σπίτι της με θέα το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην τραπεζαρία.