Όταν σκεφτόμαστε τα παιδιά των επωνύμων, ίσως το μυαλό μας πηγαίνει σε μικρά «κακομαθημένα» που τα έχουν και τα θέλουν όλα, όμως όπως οι άλλοι γονείς έτσι κι εκείνοι προσπαθούν συνήθως να βάλουν όρια, κάποιες φορές θέτοντας πιο αυστηρούς κανόνες από εκείνους που εφαρμόζουμε εμείς στο σπίτι μας. Για παράδειγμα:

- Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ δεν κάνουν χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά τους. Με το σκεπτικό ότι ήδη παίρνουν πάρα πολλά, όλες τις εποχές του χρόνου. Από τότε που εφάρμοσαν αυτό τον κανόνα, παρατήρησαν ότι τα παιδιά τους χαίρονται περισσότερο με τα δώρα που λαμβάνουν. Παρακινούν, μάλιστα, φίλους και γνωστούς τα χρήματα που θα διέθεταν σε δώρα για τα παιδιά τους να τα δωρίσουν στη φιλανθρωπία.

- Η Στόρμι, κόρη της Κάιλι Τζένερ, τρελαίνεται να παίζει με τα καλλυντικά της μαμάς της, ιδιαίτερα με τα κραγιόν της. Αλλά η μητέρα της, παρόλο που την αφήνει περιστασιακά να παίζει με τα χρώματα, δεν της επιτρέπει να φορέσει οποιοδήποτε είδος μακιγιάζ και ελπίζει ότι σύντομα η Στόρμι θα ξεπεράσει αυτό το «κόλλημα».

- Η Μέγκαν Φοξ ανησυχεί τόσο για τις επιπτώσεις των social media στους τρεις γιους της, που όχι απλά τούς απαγόρευσε να τα χρησιμοποιούν: Τους έγραψε σε tech-free σχολείο, όπου δεν έχουν πρόσβαση σε τεχνολογικά μέσα και οθόνες.

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν φοβάται ότι όταν ζεσταίνουμε τα φαγητά σε φούρνο μικροκυμάτων, συμβαίνουν τοξικές διαρροές πλαστικών σε ό,τι τρώμε. Γι’ αυτό όχι μόνο έχει απαγορεύσει στα παιδιά της να χρησιμοποιούν φούρνο μικροκυμάτων, αλλά έχει πετάξει και τη συσκευή από το σπίτι τους.

Δες όλους τους παράξενους κανόνες που ακολουθούν τα παιδιά των celebrities:

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: EPA/Tibor Illyes HUNGARY OUT

TAGS