Σε μια συνέντευξη είδαμε την Τζίνα Αλιμόνου στην κάμερα του «Ευτυχείτε», μετά από αρκετό καιρό, που είχαμε να τη δούμε να μιλά για την προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρωτόγνωρη περίοδο της καραντίνας, καθώς και γαι το κανάλι της στο YouTube, μέσα από το οποίο μοιράζεατι μυστικά ευεξίας και ομορφιάς. 

«Η περίοδος της καραντίνας ήταν μια πλούσια περίοδος, δεν μπορώ να πω, δηλαδή ήμουν κατάκοπη στο τέλος της. Στο σπίτι με βοηθάει η μαμά μου, έρχεται μια φορά την εβδομάδα να μου κάνει κάποια ψώνια και να μου τακτοποιεί τα βασικά. Μετά μου κάνει και δυο, τρία ελληνικά φαγητά , γιατί εγώ μαγειρεύω στα παιδιά και ταϋλανδέζικα και κινέζικα φαγητά και άλλες κουζίνες» είπε μεταξύ άλλων.

«Έχω κάνει συζητήσεις με το Dot, δεν έχουν ολοκληρωθεί, πιστεύω ότι είναι μια πολύ μοντέρνα εκπομπή και μου πάει. Θα δούμε αν μπορώ να κάνω ίσως κάποια ενότητα για κάποιο χρονικό διάστημα» συμπλήρωσε αναφερόμενη στην τηλεοπτική της επιστροφή. 

Η ηθοποιός μίλησε επίσης για την πρόταση που δέχθηκε πρόσφατα από τον Δημήτρη Αποστόλου να συμμετάσχει σε νέα θεατρική παραγωγή. «Τον Δημήτρη τον συμπαθώ πάρα πολύ, έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Με εξέπληξε στην αρχή η πρόταση του αλλά μετά συναντηθήκαμε, βρεθήκαμε, τα είπαμε και μακάρι να προχωρήσει. θα δούμε. Το θέατρο το σκέφτομαι αλλά επίσης σκέφτομαι και τον χρόνο μου γιατί είμαι λίγο στενά από χρόνους. Ναι, το αγαπώ όμως πολύ το θέατρο».

Παράλληλα, η Τζίνα Αλιμόνου μίλησε για το καθημερινό της διατροφολόγια ενώ παρουσίασε και ιδιαίτερες συμβουλές ομορφιάς και ευεξίας στο τηλεοπτικό κοινό.

 

Δείτε τι είπε:

 

 

Φωτό: NDP

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS