Στην εκπομπή Happy Day μίλησε η γνωστή δημοσιογράφος Άννα Μπουσδούκου για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και την πρωινή του ζώνη. Στη συνέντευξή της, η Άννα Μπουσδούκου μιλά για πρώτη φορά για την στροφή στην επαγγελματική της καριέρα αλλά και την απόφασή της να μην συνεχίσει στον σταθμό. 

«Εδώ και δύο χρόνια είχα ξεκινήσει μία συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε ένα project που αφορούσε σε υποτροφίες προς Έλληνες δημοσιογράφους στη σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου της Columbia στη Νέα Υόρκη. Όλη μου η ενασχόληση έχει να κάνει με θέματα που αφορούν στους δημοσιογράφους.

Δεν ήταν και τόσο ξαφνικό μάλλον. Μπορεί ξαφνικά να εκδηλώθηκε, αλλά εφόσον είμαστε εδώ και συζητάμε συνειδητοποιώ κι εγώ πως ήταν μια ώριμη σκέψη. Πήρα πάρα πολλά πράγματα αδιαμφισβήτητα, θεωρώ ότι προσπάθησα να δώσω πολλά πράγματα. Έτσι είναι η ζωή, γιατί στη ζωή σου συμβαίνουν πράγματα που μπορεί να σου αλλάξουν τις επιλογές και τον προσανατολισμό.

Στην παρούσα φάση δεν ήταν αυτοσκοπός η τηλεόραση. Δε θα δώσω μια αρνητική χροιά, πολύς κόσμος θέλει να δώσει. Δεν κουράστηκα, αγαπώ το επάγγελμά μου και για αυτό και συνεχίζω ως δημοσιογράφος. Σε όλες τις φήμες δε θα δώσω συνέχεια γιατί πραγματικά το θεωρώ άκομψο για τους συναδέλφους μου. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου δε μου λείπει η τηλεόραση.»

Δείτε τη σε μια παλιότερη συνέντευξή της να μιλάει πρώτη φορά για τον γάμο της:

 

Πηγή: thetoc.gr

TAGS