Η κόρη του Μίκυ Θεοδωράκη, Μαργαρίτα, που ζει στο Βραχάτι Κορινθίας και είναι διευθύντρια της Ορχήστρας «Μίκυς Θεοδωράκης», έκανε μια γεμάτη απελπισία ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Facebook, την οποία συνόδευσε με δύο φωτογραφίες της όπου το μόνο φωτιστικό μέσα στο σκοτάδι είναι μια λάμπα πετρελαίου. Όπως εξήγησε, επισκέφτηκε ένα γειτονικό σπίτι για να τη δημοσιεύσει, καθώς η ΔΕΗ της έχει κόψει το ρεύμα και δεν έχει πλέον ούτε τηλέφωνο, ούτε ίντερνετ.

Συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη έγραψε:

«ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΕΤΩΝ 62.

»Η ΔΕΗ χθες μου έκοψε το ρεύμα και δεν έχω ούτε τηλέφωνο, ούτε ιντερνέτ. 

»Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω φως, δεν έχω να μαγειρέψω, μα και τι να μαγειρέψω, χα, χα, χα, δεν έχω πια τίποτα, δεν έχω ψυγείο, μα αυτό έτσι κι αλλιώς είναι τελείως άδειο, δεν έχω ζεστό νερό να πλυθώ. Και πραγματικά κρυώνω!

»Ήρθα σε ένα καλό γείτονα για να στείλω το sos

»Επίσης δεν έχω να φάω! Περισσότερο τα 22 σκυλάκια και τα 35 γατάκια

»Δεν έχουμε απολύτως τίποτα! Ούτε ένα σεντ....

»Τίποτα απολύτως τίποτα! 

»Ζητάμε κάποια βοήθεια

»Σας ευχαριστούμε πολύ! 

»Δεν έχω κινητό. Μιας φίλης, 6943…

»ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ! 

»ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ! HELP!!!».

«Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω φως, δεν έχω να μαγειρέψω, μα και τι να μαγειρέψω, χα, χα, χα, δεν έχω πια τίποτα, δεν έχω ψυγείο, μα αυτό έτσι κι αλλιώς είναι τελείως άδειο, δεν έχω ζεστό νερό να πλυθώ. Και πραγματικά κρυώνω!»

Με αφορμή αυτό το post, η κόρη του 95χρονου μουσικοσυνθέτη μίλησε στην Espresso για τον οικογενειακό «Γολγοθά» τους, όπως τον περιέγραψε: «Λόγω της συμπλήρωσης των 95 ετών από τη γέννηση του πατέρα μου, είχαμε κλείσει 45 συναυλίες. Εξαιτίας όμως του κορονοϊού οι συναυλίες αυτές κατέληξαν από 45 σε 5, από τις οποίες οι τρεις είναι απλήρωτες. Πώς να ζήσουμε; Πώς να δώσω τα χρήματα για τον ΕΝΦΙΑ, για την περίθαλψη του πατέρα μου; Τα πάντα έχουν πέσει στο κεφάλι μου. Μας έκοψαν λοιπόν το ρεύμα, φαγητό δεν έχουμε ούτε για εμάς ούτε για τα ζώα που περιθάλπω. Αν μας κόψουν και το νερό, δε μου μένει τίποτα άλλο παρά να δέσω μια θηλιά στο λαιμό μου και να πεθάνω».

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS