Η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε τα πράγματα στη θέση τους στη συνέντευξη που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο The Hollywood Reporter’s Women in Entertainment απαντώντας σε σχόλια πως επέλεξε τάχα την καριέρα αντί να κάνει παιδιά και οικογένεια. Παράλληλα, αρνήθηκε τη θέση του θύματος και παραδέχτηκε ότι έχει συμφιλιωθεί με τους υδατάνθρακες και τα μακαρόνια!

 

“Οι άνθρωποι έχουν την τάση να προβάλλουν πάνω σου δικά τους θέματα (…) Παλιά τα έπαιρνα πολύ προσωπικά- τις φήμες για εγκυμοσύνες και τα σχόλια “α, επέλεξε την καριέρα της”. Όμως κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει μέσα μου ή ακόμα και για την υγεία μου, μπορώ να κάνω παιδιά;” δήλωσε η ίδια. Και μαζί της ταυτιζόμαστε άλλωστε όλες οι γυναίκες που πρέπει για κάποιο λόγο να λογοδοτούμε γιατί κάναμε ή δεν κάναμε παιδιά, ερωτήσεις πολύ προσωπικές που δεν έθεσε ποτέ κανείς στους άντρες."

 

Η δημοσιογράφος Λέισι Ρόουζ θύμισε στην Άνιστον και μια συζήτησή της με την Γκλόρια Στέινεμ για το πώς η κοινωνία μετρά την αξία των γυναικών ανάλογα με το αν έχουν παντρευτεί και αν έχουν κάνει παιδιά. “Υποθέτω πως είμαστε βαθιά μες στα σκ**”, απάντησε η Άνιστον που δεν χάνει ποτέ το χιούμορ της και υπενθύμισε πως η τραγουδίστρια Ντόλι Πάρτον είναι μία από τις ελάχιστες γυναίκες που κατάφεραν να επιβληθούν στο σύστημα χωρίς να τις προσδιορίζει ένας άντρας, ένας γάμος ή η μητρότητα".

 

Και πρόσθεσε: “ας μην ξεχνάμε ότι οι άντρες μπορούν να παντρεύονται όσες φορές θέλουν, με κοπέλες πολύ νεότερες τους, που είναι μόλις 20 ή 30 ετών. Οι γυναίκες όμως δεν μπορούν να το κάνουν αυτό.”

Κεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

TAGS