Η Αλεξάνδρα Ούσα, η πρώην σύντροφος του Σάκη Μπουλά, μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατό του στο «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη. Η επέτειος της απώλειάς του συνέπεσε μάλιστα, σε μια τραγική ειρωνεία της τύχης, με τη γέννηση του γιου της, που απέκτησε πριν από λίγους μήνες με τον Γιάννη Σαρακατσάνη.

«Δεν είχα ανάγκη να μοιραστώ τον θάνατο του Σάκη Μπουλά με τον κόσμο. Ήταν ένα πένθος, έπρεπε να το ζήσω, να το περάσω και δεν ήθελα να υπάρχει γενική συμμετοχή. Μια απώλεια είναι ικανή να αλλάξει θεμελιωδώς τα πιστεύω και τον τρόπο σκέψης του ανθρώπου, οπότε άλλαξε κατά πολύ το πώς βλέπω τα πράγματα και τη ζωή αντίστοιχα».

Η σχέση της με τον Γιάννη Σαρακατσάνη ήρθε στην κατάλληλη στιγμή, πρόσθεσε. «Δεν έγινε συνειδητά το να δημιουργήσω μια σχέση, αλλά τα πράγματα συνέβησαν την ώρα που έπρεπε να συμβούν. Το πρώτο βήμα το έκανε ο Γιάννης. Ήταν θαρραλέος».

Στις 21 Φεβρουάριου 2020, την έκτη επέτειο θανάτου του Σάκη Μπουλά, υποδέχτηκαν στη ζωή τους τον γιο τους, Αύγουστο. Ένα όνομα που επέλεξαν εμπνευσμένοι από την αγαπημένη της γιαγιά, Αυγουστίνα, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Εξήμιση μηνών σήμερα ο Αύγουστος, όλος ο κόσμος της Ούστα περιστρέφεται γύρω από αυτόν, όπως είπε. Στη Λαφαζάνη αφηγείται την ημέρα που ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος: «Έκανα το τεστ πολύ νωρίς το πρωί, το οποίο βγήκε θετικό και είπα ας κοιμηθώ λίγο ακόμα, γιατί είναι νωρίς, και όταν ξυπνήσω θα το επεξεργαστώ. Βέβαια δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ. Πήγα στον άντρα μου, μου λέει τι έχεις, του λέω νομίζω ότι είμαι έγκυος. Ενώ ήταν να γεννήσω με φυσιολογικό τοκετό γίναν όλα τόσο γρήγορα, υπήρξε μια επιπλοκή και μπήκα για επείγουσα καισαρική. Το μωρό το πήρα αγκαλιά δυστυχώς για πρώτη φορά μετά από τρεις μέρες, γιατί μπήκε προληπτικά στη μονάδα».

Δείτε τη συνέντευξη της Αλεξάνδρας Ούσα:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: NDP. Αλεξάνδρα Ούσα και Σάκης Μπουλάς με Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους το 2013.
 

TAGS