Η Μαρίνα Ψάλτη έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στη Νάντια Κοντογεώργη, ενόψει της παράστασης όπου θα πρωταγωνιστήσει, «Στην εποχή της καραντίνας», μαζί με τον Παύλο Χαϊκάλη. Ένα έργο του Πίτερ Γκίλτερ, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια

Μεταξύ άλλων, η προσγειωμένη ηθοποιός μίλησε για το μυστικό της σχέσης της με τον Γιάννη Φέρτη, που τους κρατά μαζί εδώ και 25 χρόνια. Ποιο είναι το στοιχείο που βοηθάει το ζευγάρι να παραμείνει ενωμένο, ακόμα και όταν ήδη μετά τα πρώτα δύο χρόνια, όπως σχολίασε, υποχωρεί ο έρωτας, «δεν ακούς την καρδιά σου να χτυπάει όπως χτύπαγε κάποτε»; Τι το κρατάει ενωμένο όταν έρχονται τα προβλήματα, οι δυσκολίες και η συνήθεια; «Δεν είναι μόνο η αγάπη. Είναι και το χιούμορ, η χαρά μέσα στο σπίτι. Να γελάς, να σε διασκεδάζει ο άλλος και να τον διασκεδάζεις».

Φιλίες δεν έχει πολλές από τον χώρο, όπως εξομολογήθηκε στη Νάντια Κοντογεώργη, αλλά κολλητή της είναι η Κατερίνα Λέχου, την οποία αγαπά πολύ. Φιλία τη συνδέει επίσης με την Κάτια Δανδουλάκη, με την οποία ήταν μαζί από τη «Λάμψη». Μάλιστα, με αυτή την αφορμή μίλησε για ένα αστείο περιστατικό: «Στο πρώτο γύρισμα της Λάμψης [η Κάτια Δανδουλάκη] με κλώτσησε για να μπω, της λέω δεν μπαίνω, φοβήθηκα, και μου λέει θα μπεις και θα πεις και ένα τραγούδι».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης της Μαρίνας Ψάλτη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS