ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Δεν μπορώ να ζήσω αν δεν αγκαλιάσω τους αγαπημένους μου, αν και δεν είμαι παράδειγμα προς μίμηση»

«Η φοβία δεν προσφέρει τίποτα, παρά μόνο απομακρύνει τους ανθρώπους» πιστεύει η Πέγκυ Σταθακοπούλου για την πανδημία της COVID-19.

«Δεν μπορώ να ζήσω αν δεν αγκαλιάσω τους αγαπημένους μου, αν και δεν είμαι παράδειγμα προς μίμηση»

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» όπου με αφορμή την παράστασή της «Όμορφη πόλη» που έρχεται στο Ηρώδειο, μίλησε για τις συνεργασίες της στο θέατρο που την έχουν καθορίσει, αλλά και για το πώς διαχειρίζεται την πανδημία του νέου κορονοϊού. Για τις φετινές διακοπές της σχολίασε πως ήταν ένα στοίχημα «για να δω κατά πόσον μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου, γιατί όλοι πια είμαστε μέσα σε αυτό με πολλή αγωνία. Αν μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας, λαμβάνοντας φυσικά μέτρα αλλά χωρίς να στερηθούμε τα πολύ ουσιαστικά που είναι η ανάσα μας για να προχωρούμε και να ζούμε».

Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως η αχίλλειος πτέρνα της είναι οι αγκαλιές. «Δεν μπορώ να στερηθώ την αγκαλιά, ας πούμε. Δεν το λέω γιατί πρέπει κάποιος να με αντιγράψει, σίγουρα δεν είμαι το παράδειγμα προς μίμηση, απλώς λέω ότι δεν μπορώ να ζήσω αν δεν μπορώ να αγκαλιάσω τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Προφανώς αποφεύγω τις πολλές χειραψίες ή τα φιλιά ή φοράω τη μάσκα μου όταν πρέπει, αλλά δεν μπορώ να ζήσω τόσο αποστειρωμένη».

Τελικά, κέρδισε το στοίχημα; «Νομίζω ότι μπορούμε [να συνεχίσουμε τη ζωή μας] αρκεί ο καθένας να βρει το μέτρο που θα του επιτρέψει να προσαρμόζεται στις συνθήκες χωρίς να νιώθει αγκυλωμένος». Την ίδια στάση απέναντι στα πράγματα κρατά και η κόρη της, Χριστίνα, 16,5 ετών, φετινή μαθήτρια δευτέρας λυκείου, η οποία «ζει την κατάσταση ακριβώς όπως κι εγώ».

«Η φοβία είναι κάτι με το οποίο πρέπει να παλέψουμε» κατέληξε η Πέγκυ Σταθακοπούλου. «Δεν προσφέρει τίποτα, παρά μόνο απομακρύνει και κλείνει τους ανθρώπους».

Δείτε την τηλεοπτική συνέντευξή της:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

φωτό: NDP

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.