ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Δε μπορώ να τραγουδήσω όπως τραγουδούσα παλιά»: Η Χάρις Αλεξίου ανακοίνωσε ότι σταματά το τραγούδι

«Έχω απομακρυνθεί από τραγούδι τελείως. Δε με ακούει πια η φωνή μου». Η συγκλονιστική εξομολόγηση μιας πολύ μεγάλης τραγουδίστριας.

«Δε μπορώ να τραγουδήσω όπως τραγουδούσα παλιά»: Η Χάρις Αλεξίου ανακοίνωσε ότι σταματά το τραγούδι

«Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως τραγουδούσα παλιά και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω και να το κάνω αυτό, αν δεν μπορώ να το κάνω καλά».

Λίγο μετά την κυκλοφορία του δίσκου της με «Τα τραγούδια της ξενιτιάς», η Χάρις Αλεξίου μίλησε στο Δεύτερο Πρόγραμμα και εκεί σε μία κατάθεση ψυχής ανακοίνωσε την απόφασή της να σταματήσει το τραγούδι. Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση, η σπουδαία ερμηνεύτρια εξομολογήθηκε τους λόγους που την έκαναν να πάρει αυτή τη δύσκολη απόφαση, μιας και όπως είπε: «δεν την ακούει πια η φωνή της».

«Έχω απομακρυνθεί από τραγούδι τελείως. Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως τραγουδούσα παλιά. Και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω και να το κάνω αυτό, αν δε μπορώ να το κάνω καλά…. Θα με ακούσετε σε λίγο καιρό σε ένα τραγούδι με τη Γιασμίν, ένα ντουέτο που κάναμε μαζί που έχω γράψει τους στίχους στα ελληνικά εγώ και εκείνη τη μουσική και τους στίχους στα ισπανικά. Το ηχογράφησα πέρσι το καλοκαίρι. Είναι μια μπαλάντα που μπορούσα να πω, αλλά δε με ακούει η φωνή μου πια και είπα πως είναι καλύτερα να σταματήσω. Δεν είναι σωστό», είπε.

Και συνέχισε συγκινημένη: «Το Χειρόγραφο ήταν το τελευταίο μουσικό που έκανα. Υπήρχε ήδη το πρόβλημα. Όταν με κάλεσε ο Μικρούτσικος να τραγουδήσω στους Βράχους του είπα “δεν τραγουδάω Θάνο μου αλλά θα είμαι εκεί για σένα”… Πήρα λίγο θάρρος και μετά συνεργάστηκα με τον Ξαρχάκο στον Ζαμπέτα. Εκεί πήρα την οριστική απόφαση. Είπα “δε σου αξίζει να συνεχίσεις”. Δεν ήταν κάτι απλό, βεβαίως και το πένθησα».

Για να προσθέσει: «Μπορεί κι εγώ να σαμποτάρισα τη φωνή μου. Όταν κατάλαβα ότι δεν αποδίδω πια όπως παλιά να της… έσκαψα λίγο παραπάνω το έδαφος. Είπα “μην είσαι τώρα ένα νούμερο που βγαίνει και προσπαθεί να φτάσει τη νότα”. Δεν γράφω τραγούδια πια. Όταν γράφω μου βγαίνει να το τραγουδήσω, οπότε τι να γράψω τώρα;», είπε η Χάρις και προκάλσε ρίγη ανατριχίλας με τη δύναμή της. Μοναδική.

Ακούστε την:

Φωτό: NDP

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Read Next

10 Μαϊ 2024

Νίκος Γαλανός: "Δεν θα έλεγα ποτέ ότι είχα αρραβωνιαστεί με την Κάτια Δανδουλάκη αν δεν το έκανε η ίδια"

Ο 79χρονος σεμνός ζεν πρεμιέ Νίκος Γαλανός-το αγόρι που έκανε τα κορίτσια να λιώνουν- μιλάει για το πόσο δεν τον απασχολούσε να ασχολούνται με την ιδιωτική του ζωή.

Περισσότερα από

News

10 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: 10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Slimane της Γαλλίας, τη Φωνή που έχουμε όλοι και όλες ερωτευτεί

Δύο μέτρα από το μικρόφωνο τραγούδησε χτες το "Mon Amour" ο Slimane, ο οποίος καθήλωσε με την ερμηνεία του το στάδιο. Εδώ όσα πρέπει να ξέρεις για εκείνον.

10 Μαϊ 2024

Νεκρός ο παχύτερος άνδρας της Βρετανίας - Δείτε πόσα κιλά ζύγιζε

Πριν προλάβει να κλείσει τα 34 του χρόνια ο, Τζέισον Χόλτον "έφυγε" από τη ζωή.

10 Μαϊ 2024

Η Χέιλι Μπίμπερ θα γίνει μαμά και το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία

Το ζευγάρι Bieber πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς στο πρώτο τους παιδί.

10 Μαϊ 2024

Τζίνα Αλιμόνου: Με αρχαιοελληνικό λευκό φόρεμα με πτυχώσεις - Σαν Πρωθιέρεια

Το τέλειο Grecian chic look της Τζίνας Αλιμόνου με το πιο αέρινο πλισέ φόρεμα είναι ιδανικό για καλοκαιρινές εμφανίσεις.

10 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Λόπεζ: Πόσο πιο αγενής και σνομπ μπορεί να γίνει;

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει βίντεο με την Λόπεζ να απαντά απαξιωτικά σε δημοσιογράφο στο Met Gala.

10 Μαϊ 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου - Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η σπάνια κοινή φωτογραφία, ένα βράδυ στο King George

Δύο κυρίες που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, μαζί τον Μάρτιο του 1985.

10 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν χτες κατά του Ισραήλ στο Μάλμε της Σουηδία

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στο Μάλμε κατά του Ισραήλ και της συμμετοχής του στον Διαγωνισμό, όταν η Ρωσία είχε αποκλειστεί μετά την επίθεση της στην Ουκρανία.

10 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: H Μαρίνα Σάττι σαρώνει στον επίσημο λογαριασμό του Instagram της Eurovision

Πρώτη στα likes, τα reactions και τα σχόλια το βίντεο από την περφόρμανς. Μήπως είναι οιωνός;

10 Μαϊ 2024

Μεγκ Ράιαν: Το μεγάλο "comeback" της 62χρονης σταρ στο Met Gala 2024

Χρειάστηκαν 23 χρόνια προκειμένου η 62χρονη ηθοποιός να κάνει πάλι την εμφάνισή της στο Met Gala.

10 Μαϊ 2024