Μέσα από τα δικά της μάτια μίλησε για την Μελίνα Μερκούρη η Κάτια Δανδουλάκη. Η ίδια παραχώρησε δηλώσεις στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο κι έκανε μία αναδρομή στην πολύ καλή σχέση που είχε με την ηθοποιό και πολιτικό, που έχει αφήσει το στίγμα της.

«H Μελίνα ήταν από μόνη της μία κατηγορία. Δεν μπορούσες να την κατατάξεις. Ήταν τόσο εκθαμβωτική που δεν μπορούσες να πεις ότι θαυμάζω την Μελίνα ως ηθοποιό ή πολιτικό. Δεν μπορούσες να πάρεις τα μάτια σου από αυτήν γιατί είχε ένα φως, το οποίο συνδυαζόταν με μια τεράστια ψυχή και μια μεγάλη καρδιά. Δεν είχε τίποτα δήθεν και δε ντρεπόταν να πει οτιδήποτε της ερχόταν στο κεφάλι. Ήταν γεννημένη για να την βλέπεις, να σε γοητεύει και να της χαρίζεσαι». 

Μάλιστα η Κάτια Δανδουλάκη ανέφερε κι ένα αστείο στιγμιότυπο όπου η Μελίνα Μερκούρη δεν συμφωνούσε τελείως με αυτά που φορούσε η πρώτη σε ταινία κι ο σκηνοθέτης και σύζυγός της Ζυλ Ντασέν της είπε: «Μην την ακούς, θα σε καταστρέψε», ενώ η Μελίνα ήθελε να προσθέσει στην εικόνα της Κάτιας κάτι πιο εξτρίμ, ένα πασουμάκι με φούντα, χρυσά στο λαιμό κ.λπ. «Έτσι θα σε βγάλει αυτός;» ρώτησε απαξιωτικά η Μελίνα αναφερόμενη στον Ζυλ. 

 

 ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ:

 

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS