Άλλη μία φορά που μία μεγάλη, διεθνής απονομή βραβείων ολοκληρώθηκε και κανείς δεν ασχολείται με το ποιος πήρε ποιο βραβείο. Απεναντίας, όλοι ασχολούνται με το πώς κοιτούσε ο Μπραντ Πιτ την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Άνιστον, με την οποία, σύμφωνα πάντα με τα διεθνή Μέσα, προσπαθεί εδώ και λίγο καιρό να επανασυνδεθεί.

Παρά το γεγονός ότι το πρώην ζευγάρι έχει διευκρινήσει με διάφορους τρόπους ότι δεν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσα τους μία χειρονομία του Πιτ προς την Άνιστον κατά την διάρκεια της απονομής είναι κάτι παραπάνω από αρκετή για να βάλει φωτιά στις φήμες. Συγκεκριμένα ο διάσημος ηθοποιός απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να αρπάζει με μανία (και ίσως λίγη απόγνωση) το χέρι της Τζένιφερ την ώρα που εκείνη απομακρυνόταν από κοντά του. Φυσικά μιλάμε για μία μόνο λήψη η οποία πιθανότατα είναι τυχαία. Θα μπορούσε απλά να της πιάνει το χέρι για την χαιρετήσει ή γιατί θυμήθηκε τελευταία στιγμή να της πει ένα κουτσομπολιό για κάποιον κοινό γνωστό τους. 

Παρόλα αυτά το στιγμιότυπο έχει πλάκα. Και το Twitter δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από αυτό για να σπάσει πλάκα, κάνοντας φοβερά σχόλια που προκαλούν τρελό γέλιο. Και επειδή σε αυτή τη ζωή οι περισσότεροι από εμάς έχουμε φάει τα μούτρα μας από πρώην και, ίσως, μέσα μας ευχόμαστε μία μέρα να τον δούμε να επιστρέφει μόνο και μόνο για να έχουμε την ευχαριστήση να τον απορρίψουμε, η γυρισμένη πλάτη της Τζένιφερ στον Μπραντ φαντάζει με την δικαίωση που κάθε απατημένος ή χωρισμένος αυτού του κόσμου ονειρεύεται.

Τα social media δίνουν ρέστα, λοιπόν, βάζοντας τον Πιτ στον ρόλο του μετανιωμένου πρώην σύζυγου που θέλει διακαώς πίσω την Τζεν, αλλά αυτή δεν ενδιαφέρεται. Τι μπορεί να κάνει για να την κερδίσει; To Τwitter τον συμβουλεύει να της βάλει από Πάριο μέχρι Βασίλη Καρρά:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: AΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS