Ο Τζάστιν Μπίμπερ μόλις αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με τη Νόσο του Lyme, μια μόλυνση που προκαλείται από το τσίμπημα των τσιμπουριών. Όπως έγραψε, συγκεκριμένα, σε νέα ανάρτησή του στο Instagram: «Ενώ πολλοί έλεγαν ότι ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι χάλια, ότι κάνει κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη κ.λπ., δεν συνειδητοποίησαν ότι πρόσφατα διαγνώστηκα με τη Νόσο του Lyme, ενώ επιπλέον πέρασα μια χρόνια λοιμώδη μονοπυρήνωση που επηρέασε το δέρμα, τον εγκέφαλο, τα επίπεδα ενέργειας και συνολικά την υγεία μου».

«Αυτά τα πράγματα θα εξηγηθούν πιο αναλυτικά σε μια σειρά ντοκιμαντέρ που θα ανεβάσω σύντομα στο YouTube. Θα μάθετε όλα όσα πέρασα και ΞΕΠΕΡΑΣΑ! Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα αλλά η σωστή θεραπεία θα με βοηθήσει να αντιμετωπίσω αυτή την έως τώρα αθεράπευτη ασθένεια και θα επιστρέψω σε καλύτερη κατάσταση από ποτέ». Η ανακοίνωση σχεδόν συνέπεσε με την κυκλοφορία του πρώτου solo single του εδώ και τέσσερα χρόνια, του «Yummy».

Δες την ανάρτηση του Τζάστιν Μπίμπερ:

Η σύντροφός του, Χάλεϊ Μπίμπερ, τον υπερασπίστηκε με τη σειρά της απέναντι σε όσους σχολιάζουν τη φυσική του κατάσταση, γράφοντας στο Twitter: «Προς όσους προσπαθούν να υποτιμήσουν τη σοβαρότητα της ασθένειας Lyme. Σας παρακαλώ, κάντε μια έρευνα και ακούστε τις ιστορίες των ανθρώπων που έχουν υποφέρει από αυτήν εδώ και χρόνια. Το να κοροϊδεύουμε και να υποτιμάμε μια ασθένεια που δεν κατανοούμε δεν είναι ποτέ η λύση, αυτό που χρειάζεται είναι να ενημερωνόμαστε».

Δες την ανάρτηση της Χάλεϊ Μπίμπερ:

Η νόσος του Λάιμ μεταδίδεται με το τσίμπημα τσιμπουριών που έχουν μολυνθεί από το βακτήριο της βορρέλιας. Μολονότι η εκδήλωση των συμπτωμάτων μπορεί να περιοριστεί σε ένα χαρακτηριστικό ερύθημα γύρω από την περιοχή του δήγματος από το έντομο, ίσως συνοδεύεται από πυρετό, κόπωση, πονοκέφαλο, δυσκαμψία του αυχένα, πρησμένους λεμφαδένες, σύμφωνα με στοιχεία της Κλινικής Μάγιο. Σε περίπτωση μάλιστα που δεν διαγνωστεί και αντιμετωπιστεί εγκαίρως, μπορεί να προκαλέσει πόνο στις αρθρώσεις, ηπατίτιδα, νευρολογικά και καρδιακά προβλήματα.

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS