ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Μπαμπάκα σε αγαπώ»: Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του Πολ Γουόκερ στην επέτειο των γενεθλίων του

Το μοντέλο Μέντοου Γουόλκερ ανέβασε μία πανέμορφη, ρετρό φωτογραφία από την παιδική της ηλικία.

«Μπαμπάκα σε αγαπώ»: Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του Πολ Γουόκερ στην επέτειο των γενεθλίων του

Ο θάνατος του σε τραγικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του 7ου μέρους του Fast and Furious σημάδεψε τη βιομηχανία του σινεμά και φυσικά την ιστορία της ίδιας της πετυχημένης σειράς ταινιών, με το όνομα του να εξακολουθεί μέχρι σήμερα να αντηχεί στα στούντιο του Χόλιγουντ σαν μία από τις πιο άδικες απώλειες στην ιστορία του κινηματογράφου.

Ο όμορφος, γοητευτικός, λαμπερός Πολ Γουόκερ ήταν μόλις 40 ετών όταν έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 2013, ενώ έφευγε μαζί με έναν στενό φίλο του, τον 38χρονο επιχειρηματία Ρότζερ Ρόντας που λάτρευε εξίσου την ταχύτητα και τα γρήγορα αυτοκίνητα, από ένα φιλανθρωπικό event. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της αστυνομία, ο Ρόντας, ο οποίος ήταν ο οδηγός της Porsche με την οποία μετακινήθηκαν οι δύο άντρες, έχασε τον έλεγχο του τιμονιού με αποτέλεσμα το πολυτελές αυτοκίνητο να προσκρούσει πάνω σε λάμπα σε κεντρικό δρόμο της πόλης Σάντα Κλαρίτα στην Καλιφόρνια. Στη συνέχεια το αμάξι έπεσε με τεράστια φόρα πάνω σε δύο δέντρα με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά. Όταν η τροχαία και τα ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο του δυστυχήματος τα σώματων των δύο αντρών είχαν υποστεί τόσο σοβαρά εγκαύματα ώστε ήταν δύσκολο ακόμα και να πραγματοποιηθεί η διαδικασία της αναγνώρισης.

Σήμερα, 8 χρόνια μετά από εκείνη τη φρικτή ημέρα του Νοέμβρη του '13 η κόρη του διάσημου ηθοποιού, Μέντοου Γουόλκερ, θυμάται και πάλι τον πατέρα της με αφορμή την επέτειο των γενεθλίων του.

«Μπαμπάκα σε αγαπώ»: Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του Πολ Γουόκερ στην επέτειο των γενεθλίων του
Ο όμορφος, γοητευτικός, λαμπερός Πολ Γουόκερ ήταν μόλις 40 ετών όταν έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 2013, ενώ έφευγε μαζί με έναν στενό φίλο του, τον 38χρονο επιχειρηματία Ρότζερ Ρόντας που λάτρευε εξίσου την ταχύτητα και τα γρήγορα αυτοκίνητα, από ένα φιλανθρωπικό event.

Η 22χρονη - σήμερα - Μέντοου ήταν έφηβη όταν έχασε τον μπαμπάς της, με τον οποίο είχαν μία πολύ δεμένη σχέση, και εξακολουθεί να τον νοσταλγεί και να εκφράζει με κάθε τρόπο το πόσο πολύ της λείπει η παρουσία του στη ζωή της.

Με μία όμορφη, τρυφερή φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε ως μικρό κοριτσάκι να χαμογελάει πλατιά στο πλευρό του πατέρα της το νεαρό μοντέλο ευχήθηκε «Χαρούμενα γενέθλια» στον αγαπημένο της πατέρα που «έφυγε» τόσο πρόωρα από τη ζωή.

«Χαρούμεα γενέθλια μπαμπάκα. Σε αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα, συγκινώντας τους φανς του ηθοποιού που συνεχίζουν να τον θυμούνται παρά τα χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από τον θάνατό του.

Δείτε την ανάρτηση της Μέντοου Γουόλκερ:

Φωτογραφίες: Splash News/Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.