Ο γάμος τους Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χόλμς έληξε άδοξα το 2012 με ένα διαζύγιο που ακόμα απασχολεί τα ΜΜΕ. Καρπός αυτής της εξάχρονης σχέσης είναι η 12χρονη, πλέον, Σούρι Κρουζ, η οποία έχει εκτεθεί από πολύ μικρή στα φώτα της δημοσιότητας. Κάθε της εμφάνιση σχολιάζεται λες και είναι σταρ του Χόλιγουντ και πολύ συχνά γίνονται αναφορές για την αλαζονική συμπεριφορά του διάσημου κοριτσιού.

Δυστυχώς, ο σταρ του Χόλιγουντ δεν είναι και ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου, καθώς απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από την κόρη του. Παρόλο που του επιτρέπεται να την βλέπει 10 μέρες τον μήνα, επιλέγει να μην το κάνει.

Ο Τομ Κρουζ και η κόρη της Σούρι Κρουζ σε μια αγκαλιά τον Ιούνιο του 2011, στο Μαϊάμι, ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα.
Ο γάμος τους Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χόλμς έληξε άδοξα το 2012 με ένα διαζύγιο που ακόμα απασχολεί τα ΜΜΕ. Καρπός αυτής της εξάχρονης σχέσης είναι η 12χρονη, πλέον, Σούρι Κρουζ.

Όπως αναφέρουν ποικίλα δημοσιεύματα, για όλα ευθύνεται η εμπλοκή του Τομ Κρουζ στη σαηεντολογία, με αποτέλεσμα να έχει κρατήσει αποστάσεις από την Σούρι τα τελευταία χρόνια. Όπως φαίνεται, δε θέλει να αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς της, καθώς βάζει πάνω από όλα την αίρεση αυτή. Μάλιστα λέγεται ότι έχει να φωτογραφηθεί μαζί της από το 2013.

Η Κέιτι Χολμς βόλτα με την κόρη της και οι παπαράτσι παραμονεύουν για ένα τους πλάνο.

Επιπλέον, η απομάκρυνση του Τομ Κρουζ από την κόρη του, οφείλεται και στην άρνηση της Κέιτι Χολμς να ασπαστεί τη σαηεντολογία, με αποτέλεσμα τα μέλη της Εκκλησίας να τον συμβουλεύουν να μείνει μακριά από την οικογένειά του.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο:

 

TAGS