ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ας υποκλιθούμε στην Κέιτι Χολμς και την τελευταία της εμφάνιση

Η διάσημη ηθοποιός δεν φοβήθηκε ποτέ να πάρει στυλιστικά ρίσκα.

Ας υποκλιθούμε στην Κέιτι Χολμς και την τελευταία της εμφάνιση

Είναι μία από τις πιο όμορφες και φρέσκιες σταρ του Hollywood. Ο γάμος της με τον Τομ Κρουζ πριν 15 περίπου χρόνια είχε ταράξει τα ήσυχα νερά της σόουμπιζ, ενώ ο κόσμος απορούσε πώς θα καταφέρει ένα νέο και χαμηλών τόνων κορίτσι να αντέξει τον εκκεντρικό -στην καλύτερη – αστέρα του κινηματογράφου.

Τελικά… δεν τον άντεξε, μιας και ο χωρισμός δεν άργησε να έρθει. Πρόλαβαν όμως να αποκτήσουν τη 15χρονη σήμερα Σούρι, η οποία ουδεμία σχέση έχει με τον διάσημο πατέρα της, εδώ και αρκετά χρόνια.

Τελικά… δεν τον άντεξε, μιας και ο χωρισμός δεν άργησε να έρθει. Πρόλαβαν όμως να αποκτήσουν τη 15χρονη σήμερα Σούρι, η οποία ουδεμία σχέση έχει με τον διάσημο πατέρα της, εδώ και αρκετά χρόνια.

Όπως έχει τονίσει η μητέρα της, προσπαθεί να τη μεγαλώσει όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά, κάτι που μέχρι στιγμής έχει καταφέρει. Σε άλλα νέα, η Κέιτι Χολμς, έχει μετατραπεί σε ένα αγαπημένο style icon, που λατρεύει τις ιδιαίτερες αλλά πάντα στυλάτες εμφανίσεις.

Όπως αυτή που πραγματοποίησε σε εγκαίνια καταστήματος στη Νέα Υόρκη. Η 42χρονη Χολμς, η οποία έχει αποδείξει εδώ και χρόνια ότι δεν διστάζει να τολμήσει το διαφορετικό, επέλεξε ένα φόρεμα με τολμηρά cut outs – θύμισε αρκετά εκείνος της Kέιτ Χάντσον στη Βενετία – το οποίο συνδύασε με λευκά αθλητικά παπούτσια.

Εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη, ενώ η ίδια φάνηκε να αδιαφορεί – και καλά έκανε – για τις εκτεθειμένες ραγάδες στην κοιλιά της. Άλλωστε, έχει μιλήσει αρκετές φορές για το body positivity, όπως και πολλές ακόμη A-listers τα τελευταία χρόνια.

Kεντρική φωτογραφία: Slash News/Ideai Image

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024
Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024