Τα ταξίδια στο διάστημα έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή μεταξύ των πλουσίων τελευταία, αφού όχι μόνο έχουν ήδη προμηθευτεί τα «χρυσά» εισιτήρια για άλλα μέρη, άλλους τόπους μακρινούς, ξεκίνησαν ήδη να πραγματοποιούν τις εναλλακτικές διακοπές τους. Τα παράδοξα πηγαινέλα Γης και Διαστήματος φαίνεται πως ενόχλησαν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, του κατέκρινε την συνήθεια αυτή των πλούσιων και ισχυρών ανθρώπων, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει πρώτα να επιδιορθώσουμε τα επίγεια προβλήματα και μετά να ασχοληθούμε με τα εξωγήινα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ο δούκας του Κέιμπριτζ επέπληξε τον διαστημικό αγώνα των δισεκατομμυριούχων Τζεφ Μπέζος και Έλον Μάσκα, καθώς αναφέρθηκε στα τρέχοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή ο πλανήτης μας, όπως είναι η κλιματική αλλαγή, στην διάρκεια μιας συνέντευξης στο «BBC Newscast» που πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι του Κένσινγκτον. «Χρειαζόμαστε μερικά από τα μεγαλύτερα μυαλά του κόσμου να προσπαθούν να επισκευάσουν αυτόν τον πλανήτη και όχι να ανακαλύψουν το επόμενο μέρος για να πάνε και να ζήσουν» δήλωσε χαρακτηριστικό ο 39χρόνος Ουίλιαμ.

Χρειαζόμαστε μερικά από τα μεγαλύτερα μυαλά του κόσμου να προσπαθούν να επισκευάσουν αυτόν τον πλανήτη και όχι να ανακαλύψουν το επόμενο μέρος για να πάνε και να ζήσουν

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Τα καυστικά σχόλια του δούκα ήρθαν λίγες ώρες αφότου ο Ουίλιαμ Σάτνερ, ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Star Trek», έγινε το γηραιότερο άτομο που ταξίδεψε στο διάστημα σε ηλικία 90 ετών, καθώς πραγματοποίησε το πρώτο του ταξίδι με τον πύραυλο New Shepard του μεγιστάνα Τζέφ Μπέζος. Βέβαια, η αφορμή της royal αντίδρασης μπορεί επίσης να είναι και τα φιλόδοξα σχέδια του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της SpaceX, Έλον Μασκ, ο οποίος λίγες μέρες νωρίτερα δήλωσε πως όχι μόνο σκοπεύει να αποικίσει στον πλανήτη Άρη, αλλά και να δημιουργήσει εκεί εργοστάσιο που θα κατασκευάζει αυτοκίνητα Tesla. Τα γεγονότα αυτά ήταν δύο καλοί λόγοι ώστε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, «προσγειώνοντας» απότομα τους ονειροπόλους προνομιούχους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS