Ο Χοακίν Φίνιξ δεν έκρυψε ποτέ την πράσινη φιλοσοφία ζωής του. Vegan από τα τρία χρόνια του, η οργάνωση PETA (Άνθρωποι για την ηθική μεταχείριση των ζώων) τον έχρισε «Πρόσωπο του 2019» παρουσιάζοντάς τον σε νέα αφίσα της. Ενώ πριν από λίγες μέρες η Stella McCartney στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook χαιρέτισε την απόφασή του να φορέσει σε όλες τις φετινές απονομές βραβείων το ίδιο tuxedo για μείωση της σπατάλης πόρων. «Αυτός ο άντρας είναι νικητής… οι επιλογές που κάνει είναι για το μέλλον του πλανήτη. Επέλεξε να φορέσει το ίδιο tuxedo για όλη τη σεζόν βραβείων για τη μείωση των απορριμμάτων. Είμαι περήφανη που ενώνω τις δυνάμεις μου με τις δικές σου… x Stella» έγραφε η ανάρτηση.

Δείτε την ανάρτηση της Stella McCartney:

Η πιο πρόσφατη είδηση είναι ότι μαζί με τον συνάδελφό του Μάρτιν Σιν συμμετείχε στις διαδηλώσεις κατά της κλιματικής αλλαγής που διοργανώνει κάθε Παρασκευή η Τζέιν Φόντα (Fire Drill Fridays). Μάλιστα, όπως επιβεβαίωσε το CNN, οι δύο ηθοποιοί συνελήφθησαν μαζί με 124 συνολικά διαδηλωτές.

«Ας ξυπνήσουμε τη χώρα» παρακίνησε ο Σιν, σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία του, ενώ ο Φίνιξ κατηγόρησε, μεταξύ άλλων, τις βιομηχανίες κρέατος και γαλακτοκομικών για την κλιματική αλλαγή.

Δείτε την αφίσα της PETA με τον Χοακίν Φίνιξ:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη διαδήλωση:

REUTERS/Joshua Roberts
REUTERS/Joshua Roberts

κεντρική φωτό: REUTERS/Joshua Roberts

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS