Μια τραυματική εμπειρία από γυρίσματα ταινίας αποκάλυψε η Σάλμα Χάγιεκ σε podcast που φιλοξενήθηκε από τους Dax Shepard και Monica Padman. Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός αναφέρθηκε, συγκεκριμένα, στις ερωτικές σκηνές της «Desperado» (1995), διευκρινίζοντας ωστόσο ότι το τραύμα που της προκάλεσαν δεν είχε να κάνει με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, ή τον συμπρωταγωνιστή της, Αντόνιο Μπαντέρας.

Όταν της προτάθηκε να συμμετάσχει στην ταινία, την πρώτη μεγάλου μήκους της, ενθουσιάστηκε, αλλά τελικά αγωνίστηκε πολύ για να γυρίσει την ερωτική σκηνή, στην οποία μάλιστα δεν υπήρχε καμία αναφορά αρχικά στο σενάριο. Χαρακτηρίζοντας τον σκηνοθέτη «αδελφό της» και την παραγωγό της ταινίας «καλύτερη φίλη της», συμφώνησε να τη γυρίσει σε κλειστό σετ, με μόνο τέσσερα άτομα παρόντα. Και πάλι όμως, δοκιμάστηκε από αυτή την εμπειρία.

«Όταν ήταν να αρχίσουμε τα γυρίσματα, άρχισα να κλαίω» είπε και, όπως πρόσθεσε, έλεγε στα άλλα τρία μέλη του καστ: «Δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω. Φοβάμαι».

«Ένα από τα πράγματα που φοβόμουν ήταν ο Αντόνιο, ήταν απόλυτα κύριος και τόσο καλός και ήμασταν πολύ καλοί φίλοι, αλλά ήταν πολύ ελεύθερος. Δεν φοβόταν, για αυτόν δεν ήταν τίποτα. Έκλαιγα και σκεφτόμουν: "Θεέ μου. Αισθάνομαι απαίσια". Ένιωθα ντροπή» θυμάται σήμερα η Χάγιεκ, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι και ο Ροντρίγκεζ και ο Μπαντέρας ήταν «καταπληκτικοί», ενώ ο Ροντρίγκεζ «δεν με πίεσε ποτέ».

Δείτε τη μεταμόρφωση της Σάλμα Χάγιεκ, από 1 έως 52 ετών:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Με στοιχεία από ΑΠΕ-ΜΠΕ. Κεντρική φωτό: EPA/OMER MESSINGER
 

TAGS