Με αφορμή τα 50α του γενέθλια, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έκανε στο ίνσταγκραμ μία ανάρτηση με νέο λουκ, κάτι που ενθουσίασε τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης έδω και κάποια χρόνια είχε αγαπήσει την έντονη, μακριά γενειάδα του καθώς και το πιο μακρύ μήκος στα μαλλιά του, αλλά όλα δείχνουν πως αυτό το καλοκαίρι ήρθε ο καιρός για αλλαγή.

Ενώ βρίσκεται εν μέσω προετοιμασίας για τη νέα παράσταση που πρόκειται να σκηνοθετήσει στο θέατρο Παλλάς με πρωταγωνίστριες τη Μαρία Κίτσου και τη Μαρία Καβογιάννη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης πήρε την απόφαση να κόψει πολύ κοντά τα μαλλιά του και να ξυριστεί, αφήνοντας να φανούν τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Την «μεταμορφώση» του έδειξε ο ίδιος μέσω την προσωπικής του σελίδα στο ίνσαγκραμ όπου ποζάρε Πριν και Μετά την αλλαγή, ευχαριστώντας όλους όσους του έστειλαν ευχές για τα γενέθλια του.

«Αυτό το πέρασμα κάποτε έμοιαζε τρομακτικό. Ε, δεν είναι. Είναι ωραίο να μεγαλώνεις, αρκεί να σ’ αγαπούν και να αγαπάς. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές», έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Δείτε την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS