Ο ηθοποιός Νίκος Κουρής είχε μιλήσει για την κατάθλιψη που πέρασε και το πόσο άλλαξε τη ζωή του ο ερχομός του γιου του.

Ο  Νίκος Κουρής σήμερα μπορεί να θεωρείται ένας από τους πιο ωραίους άνδρες ηθοποιούς, όμως, όπως δηλώνει ο ίδιος όταν ήταν παιδί η εικόνα του ήταν εντελώς διαφορετική: "Ήμουν πολύ συνεσταλμένος. Και πολύ καχεκτικός. Όταν ήμουν στο σχολείο, ήμουν πολύ κοντός, 1,50, και πολύ αδύνατος. Μετά τα 16 άρχισα να παίρνω λίγο τα πάνω μου…" παραδέχτηκε.

Ο Νίκος Κουρής μιλώντας στην εκπομπή JOY και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, τον Μάρτιο του 2018, παραδέχτηκε πως πέρασε κατάθλιψη για 16 ολόκληρα χρόνια. Ο ηθοποιός είπε: "Από τα 20 μου μέχρι τα 36 έχω περάσει βαθιά κατάθλιψη. Αυτή δεν εκφραζόταν πάντα ως κατάθλιψη, εκφραζόταν ως υπερενέργεια, ως τρομερό άγχος, και όχι ως δεν θέλω να κάνω τίποτα, αν και είχα και τέτοιες στιγμές. Με βοήθησε πολύ η δουλειά μου να το ξεπεράσω και η γέννηση του γιου μου, έχω κινδυνεύσει ψυχικά και σωματικά από αυτήν. Στα 40 μου, πλέον, είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου, είμαι πιο ώριμος, πιο ήρεμος και λιγότερο νάρκισσος".

Μετά την γέννηση του γιού του η ζωή του έχει αλλάξει ριζικά, πλέον το παιδί του είναι η πρώτη του προτεραιότητα: "Ήμουν 35 χρονών όταν γεννήθηκε ο γιος μου. Νομίζω είναι μια καλή ηλικία για τον άντρα να κάνει παιδί, αλλά για μένα δεν ήταν ακριβώς μια συνειδητή επιλογή. Ήταν λίγο τυχαίο, με τη έννοια ότι δεν το είχα αυτοσκοπό. Κυρίως, η γυναίκα μου, η Έλενα, ήθελε να κάνουμε παιδί χωρίς βεβαίως να με πιέσει. Ήρθε κάπως σαν δώρο… Ο γιος μου μού έχει αλλάξει όλη μου τη ζωή και τις προτεραιότητες μου. Νομίζω ότι είναι πριν από μένα, πριν από μένα σκέφτομαι τον Πέτρο…". 

Δείτε ένα αναλυτικό βίντεο, που ανέβηκε πρόσφατα στο YouTube, για τη ζωή του Νίκου Κουρή: 

 

Πηγή: fthis.gr

TAGS