Θυμάσαι εκείνο το επεισόδιο του Sex and the City όπου η Carrie Bradshaw αποφασίζει να το παίξει για λίγο μοντέλο, ανεβαίνει στην πασαρέλα με πανύψηλα παπούτσια, μπουρδουκλώνεται και σωριάζεται στο πάτωμα μπροστά στα μάτια έκπληκτων εραστών της μόδας και, φυσικών, των καλύτερων της φίλων;

Φαντάσου τώρα να ήσουν εσύ στη θέση της και να σου συνέβαινε αυτό στην πραγματική ζωή; Eδώ ένα στραβοπάτημα στον δρόμο κάνουμε και θέλουμε να ανοίξει η γη να μας καταπιεί, η Τζίτζι Χάντιντ όμως, που είναι απόλυτα επαγγελματίας και εντελώς ψύχραιμη, δεν καταλαβαίνει από τέτοια. 

Απόδειξη η θεϊκή αντίδραση της εχθές όταν στην πασαρέλα της νέας κολεξιόν της σχεδιάστριας Anna Sui, στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, το διάσημο σούπερμοντελ έχασε το ένα από τα δύο πέδιλα της. Η στραβή συνέβη ενώ ξεκίνησε να περπατάει στο ντεφιλέ κι όμως κάποιος που δεν είχε καρφώσει το βλέμμα στα πόδια της με δυσκολία θα μπορούσε να καταλάβει ότι κάποια αναποδία της είχε συμβεί. Η Τζίτζι πολύ απλά συνέχισε να περπατάει καμαρωτή και άψογη στηρίζοντας το ένα πόδι της στις μύτες.

Ίσως η πιο ψύχραιμη και κουλ αντίδραση που έχουμε δει σε αντίστοιχη περίπτωση εδώ και πολύ καιρό.

 

TAGS