Πρόσφατα βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος έπειτα από το πολυαναμενόμενο reunion της θρυλικής σειράς «Friends» το οποίο έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης και σχολιάστηκε φανατικά. Ο λόγος για την Κόρτνεϊ Κοξ, την τηλεοπτική Μόνικα, η οποία μπορεί να μην έδειξε ιδιαίτερα ενθουσιώδης για το reunion, φρόντισε όμως να επιδείξει ενθουσιασμό για τα γενέθλια της κόρης της.

Ο λόγος για την Κόρτνεϊ Κοξ, την τηλεοπτική Μόνικα, η οποία μπορεί να μην έδειξε ιδιαίτερα ενθουσιώδης για το reunion, φρόντισε όμως να επιδείξει ενθουσιασμό για τα γενέθλια της κόρης της.

Η Κόκο Αρκέτ, έκλεισε τα 17 και η περήφανη μαμά της φρόντισε να γιορτάσει το μεγάλο γεγονός μέσω social media. «Χρόνια Πολλά στο δυνατό, ευαίσθητο, δημιουργικό, γλυκό, όμορφο και σοφό κορίτσι μου, την Κόκο. Σ’ αγαπώ πολύ», έγραψε η διάσημη ηθοποιός, κάτω από τη φωτογραφία της κόρης της, η οποία της μοιάζει συγκλονιστικά.

Ευχές, δεν θα μπορούσε να μη δώσει και η νονά της, η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία ανέβασε μία φωτογραφία με τη βαφτιστήρα της από το παρελθόν.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: Splash

TAGS