ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Aπίστευτες καταγγελίες κατά του Κρις Νοθ: Έχει βιάσει δύο γυναίκες

Δύο ιστορίες από το πρόσφατο παρελθόν κάνουν τον γύρο του κόσμου και έχουν φέρει τον Νοθ σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.

Aπίστευτες καταγγελίες κατά του Κρις Νοθ: Έχει βιάσει δύο γυναίκες

Είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών μιας και ο τηλεοπτικός του θάνατος δεν θα μπορούσε να περάσει τα ψιλά γράμματα. Ο λόγος για τον Mr Big του Sex And The City αλλά και του And Just Like That, ο οποίος ήδη από το πρώτο επεισόδιο αποχαιρέτησε το reboot, έπειτα από καρδιακή προσβολή την οποία υπέστη την ώρα που γυμναζόταν.

Aφού οι φανς της σειράς έγιναν έξαλλοι και αφού οι σεναριογράφοι εξήγησαν λεπτομερώς γιατί ο Big έπρεπε τελικά να πεθάνει, ο διάσημος ηθοποιός είναι και πάλι στο προσκήνιο, αυτή τη φορά όχι για λόγους που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική του δραστηριότητα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter λίγες ώρες πριν, δύο γυναίκες κατηγορούν τον ηθοποιό ότι λίγα χρόνια πριν τις βίασε. Η Ζόι και η Λίλι, είναι και τα δύο ψευδώνυμα για ευνόητους λόγους, επικοινώνησαν με το Μέσο μέσω μέιλ, περιγράφοντας την τραυματική τους εμπιερία. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι δύο γυναίκες δεν γνωρίζονται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρώτη επικοινώνησε η Λίλι τον περασμένο Αύγουστο αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Πραγματικά δεν ξέρω πώς θα χειριστείτε αυτή την ιστορία και πώς θα μπορέσετε να εντοπίσετε και άλλα θύματα». Η Λίλι είναι σήμερα 31 ετών και εργάζεται ως δημοσιογράφος. Λίγους μήνες μετά, και πιο συγκεκριμένα τον Οκώβριο, στα γραφεία της εφημερίδα έφτασε ακόμη ένα μέιλ αυτή τη φορά από την 40χρονη σήμερα Ζόι. «Για πολλά χρόνια το είχα θάψει μέσα μου το περιστατικό αλλά δεν άντεχα άλλο» είπε μεταξύ άλλων.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα το 2004, χρονιά που το SATC μεσουρανούσε στην ποπ κουλτούρα ολόκληρου του πλανήτη. Η Ζόι ήταν τότε 22 ετών και είχε γνωριστεί με τον Νοθ με τον οποίο μάλιστα φλέρταρε. Τελικά την κάλεσε στο πολυτελές διαμέρισμά του για ένα μπάνιο στην πισίνα. «Πήγα μαζί με την κολλητή μου. Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις σπουδές μας ενώ μας έδωσε και ένα βιβλίο στο οποίο ήθελε να σημειώσουμε τις σκέψεις μας. Λίγο π[ριν φύγω, μου ζήτησε όταν το έχω έτοιμο να του το επιστρέψω. Και έτσι και έκαναν λίγες μέρες μετά. Μόλις με είδε με φίλησε αμέσως και στη συνέχεια με πήγε στο δωμάτιό του. Με έγδυσε και ενώ του έλεγα να σταματήσει συνέχισε ακάθεκτος. Με βίασε από πίσω. Το μόνο που του ζήτησα ήταν έστω να φορέσει προφυλακτικό. Εκείνος γέλασε ειρωνικά».

Μόλις με είδε με φίλησε αμέσως και στη συνέχεια με πήγε στο δωμάτιό του. Με έγδυσε και ενώ του έλεγα να σταματήσει συνέχισε ακάθεκτος. Με βίασε από πίσω. Το μόνο που του ζήτησα ήταν έστω να φορέσει προφυλακτικό. Εκείνος γέλασε ειρωνικά

«Είχα παντού αίματα. Πήγα στο διαμέρισμα της κολλητής μου σε κατάσταση σοκ και στη συνέχεια με πήγε στο νοσοκομείο. Δύο αστυνομικοί έφτασαν για να μου πάρουν κατάθεση. Δεν τολμούσα να πω ποιος είναι».

Όσο για τη δεύτερη γυναίκα, την Λίλι, την εποχή της γνωριμίας τους, ήταν σερβιτόρα στο New York club No. 8. «Ήμουν 25 ετών και ο Νοθ ερχόταν συνέχεια στο μαγαζί. Ήμουν μεγάλη θαυμάστριά του. Βγήκαμε για δείπνο και στη συνέχεια με κάλεσε στο διαμέρισμά του για ένα ποτό. Προσπάθησε πολλές φορές να με φιλήσει αλλά εγώ δεν ήθελα. Ήταν αρκετά μεγαλύτερος και φαινόταν μεγαλύτερος. Έπρεπε να είχα φύγει. Μέσα σε λίγα λεπτά στεκόταν γυμνός μπροστά μου. Με άρπαξε, με κόλλησε σε ένα καθρέφτη και με βίασε από πίσω. Εγώ έκλαιγα αλλά τίποτα δεν τον σταματούσε», είπε.

Όσο για την πλευρά του Νοθ, το Hollywood Reporter ήρθε σε επαφή με τον ηθοποιό και εκείνος απάντησε: «Οι κατηγορίες εναντίον μου είναι μεμονωμένες και από άτομα που συνάντησα πολλά χρόνια πριν. Αυτές οι ιστορίες μπορεί να έχουν συμβεί πριν 30 χρόνια ή και 30 μέρες. Το όχι σημαίνει πάντα όχι και είναι μία γραμμή που δεν πέρασα ποτέ. Υπήρχε συναίνεση και στις δύο περιπτώσεις. Δεν ξέρω γιατί επέλεξαν να μιλήσουν τώρα, αλλά το μόνο σίγουρο είναοι ότι δεν βίασα αυτές τις γυναίκες».

Kεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.