Η ηθοποιός και μοντέλο, το απόλυτο it girl της Νέας Υόρκης, φωτογραφήθηκε αγκαλιά με το νεογέννητό της, μαζί με τον σύντροφό της, γκαλερίστα Σίνισα Μάκοβιτς, σε δρόμο της Νέας Υόρκης. Το ζευγάρι ήταν μαζί ένα χρόνο περίπου πριν έρθει στον κόσμο το μωρό τους, το οποίο γεννήθηκε μέσα στην πανδημία του κορονοϊου. «Χαρούμενοι και ασφαλείς» δηλώνουν μαμά και βρέφος. 

Η Κλοέ Σεβινί έγινε μητέρα, στα 45 χρόνια της, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπός της στο Page Six. Φωτογραφήθηκε αγκαλιά με το νεογέννητό της και τον σύντροφό της, σε δρόμο της Νέας Υόρκης, με μάσκες και προστατευτικά γάντια λόγω της πανδημίας. Δεν αποκαλύφθηκε ούτε το όνομα ούτε το φύλο του μωρού.

Η είδηση της εγκυμοσύνης της ηθοποιού και μοντέλου κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο και επιβεβαιώθηκε αργότερα από μια σειρά φωτογραφιών της ίδιας από τον σκηνοθέτη Τζιμ Τζάρμους.

Όταν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είχε ερωτηθεί από το The Cut τι σκόπευε να κάνει μετά τη γέννα και τον COVID-19, η απάντηση που έδωσε ήταν πολύ κουλ, ακόμα και για σήμερα που η πολιτική ορθότητα έχει αποχρωματίσει τη ζωή: «Να πιώ πέντε μαρτίνι και να καπνίσω ένα πακέτο τσιγάρα. Το ξέρω ότι υποτίθεται πως δεν πρέπει να προωθούμε το κάπνισμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι μου λείπει. Ανυπομονώ να μεθύσω με φίλους και να χορέψω στο Pyramid μόλις γεννηθεί το μωρό. Αυτή η ανέμελη διασκέδαση που είχαμε στο παρελθόν. Απλά να αφήνεσαι. Ανυπομονώ να πάμε για χορό και να τραγουδήσουμε δυνατά και να στροβιλιστούμε».

 

Δείτε την λίγο πριν φέρει στον κόσμο το μωρό της: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS