ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Ο θάνατος της μητέρας μου μού υπενθύμισε αυτό: “Ξύπνα, ζήσε τώρα”»

Η ηθοποιός μίλησε για την απώλεια της μητέρας της αλλά και την σκέψη της να υιοθετήσει ένα τρίτο παιδί.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Ο θάνατος της μητέρας μου μού υπενθύμισε αυτό: “Ξύπνα, ζήσε τώρα”»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σε νέα τηλεοπτική συνέντευξή της στη Νάντια Κοντογεώργη και το Φλερτ μίλησε, με αφορμή τη μετάβαση που αποφάσισε να κάνει στη σκηνοθεσία, για ένα από τα πλέον κομβικά γεγονότα στην προσωπική ζωή της: την απώλεια της μητέρας της, που παρά τα δυσβάστακτα συναισθήματα, λειτούργησε, τελικά, ως κινητήριος δύναμη.

«Βασικός σταθμός τα τελευταία χρόνια ήταν ο θάνατος της μητέρας μου. Όχι αρνητικός [σταθμός], δεν με επηρέασε αρνητικά, με βοήθησε κιόλας. Με μετακίνησε αρκετά. Κι αυτός ήταν και ένας λόγος που είπα ότι θα σκηνοθετήσω, γιατί περνάει η ζωή και φεύγει και άμα θες κάτι, δοκίμασέ το».

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δηλώνει πολύ δεμένη με την οικογένειά της, όπως δεμένη ήταν και με τη μητέρα της. «Αλλά ο θάνατος σου το υπενθυμίζει αυτό: “Ξύπνα, ζήσε τώρα”».

Η ηθοποιός που δοκιμάζει τώρα την τύχη της στη σκηνοθεσία μίλησε επίσης για τη σκέψη της να υιοθετήσει ένα παιδί - έχει ήδη δυο γιους, τον Έκτορα και τον Αλέξανδρο, με τον Φάνη Μουρατίδη. Ήδη έχουν κάνει μια συζήτηση με τα παιδιά, ρωτώντας τα αν είναι σύμφωνα αν και όπως παραδέχεται, «από το να είναι σύμφωνα μέχρι το να μπορέσει αυτό να γίνει όντως… γιατί αλλιώς είναι σε μια συζήτηση. Θα θέλουν να μπουν και ειδικοί στο παιχνίδι αν θέλεις να το κάνεις σωστά, νομίζω, αλλά θα δούμε». Και η ίδια, άλλωστε, μεγάλωσε σε μια οικογένεια με τρία παιδιά, οπότε είναι εξοικειωμένη με αυτό το μοτίβο.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης στη Νάντια Κοντογεώργη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".

24 Απρ 2024

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: Έκλεισε τα 21 με ένα iconic φόρεμα της μαμάς της - Το είχε φορέσει πριν από 25 χρόνια

Το μεταξωτό ροζ φόρεμα Ungaro με τη δαντέλα που είχε φορέσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 1999, όταν βραβεύτηκε για τον ρόλο της στην ταινία "Η μάσκα του Ζορρό".

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.

24 Απρ 2024

Αθηναΐς Νέγκα: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα μου"

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Mega και εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία.

24 Απρ 2024

Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 6 ετών -η τρυφερή φωτογραφία

Το τρομερό παιδί της βασιλικής οικογένειας που κάνει όλους να χαμογελούν είχε μόλις τα γενέθλια του και η Κέιτ ανάρτησε τη φωτογραφία που όλοι περίμεναν.