Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σε νέα τηλεοπτική συνέντευξή της στη Νάντια Κοντογεώργη και το Φλερτ μίλησε, με αφορμή τη μετάβαση που αποφάσισε να κάνει στη σκηνοθεσία, για ένα από τα πλέον κομβικά γεγονότα στην προσωπική ζωή της: την απώλεια της μητέρας της, που παρά τα δυσβάστακτα συναισθήματα, λειτούργησε, τελικά, ως κινητήριος δύναμη.

«Βασικός σταθμός τα τελευταία χρόνια ήταν ο θάνατος της μητέρας μου. Όχι αρνητικός [σταθμός], δεν με επηρέασε αρνητικά, με βοήθησε κιόλας. Με μετακίνησε αρκετά. Κι αυτός ήταν και ένας λόγος που είπα ότι θα σκηνοθετήσω, γιατί περνάει η ζωή και φεύγει και άμα θες κάτι, δοκίμασέ το».

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δηλώνει πολύ δεμένη με την οικογένειά της, όπως δεμένη ήταν και με τη μητέρα της. «Αλλά ο θάνατος σου το υπενθυμίζει αυτό: “Ξύπνα, ζήσε τώρα”».

Η ηθοποιός που δοκιμάζει τώρα την τύχη της στη σκηνοθεσία μίλησε επίσης για τη σκέψη της να υιοθετήσει ένα παιδί  - έχει ήδη δυο γιους, τον Έκτορα και τον Αλέξανδρο, με τον Φάνη Μουρατίδη. Ήδη έχουν κάνει μια συζήτηση με τα παιδιά, ρωτώντας τα αν είναι σύμφωνα αν και όπως παραδέχεται, «από το να είναι σύμφωνα μέχρι το να μπορέσει αυτό να γίνει όντως… γιατί αλλιώς είναι σε μια συζήτηση. Θα θέλουν να μπουν και ειδικοί στο παιχνίδι αν θέλεις να το κάνεις σωστά, νομίζω, αλλά θα δούμε». Και η ίδια, άλλωστε, μεγάλωσε σε μια οικογένεια με τρία παιδιά, οπότε είναι εξοικειωμένη με αυτό το μοτίβο.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης στη Νάντια Κοντογεώργη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS