ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ανατροπή με την εμφάνιση της Tζ. Κ. Ρόουλινγκ στο reunion του Χάρι Πότερ

Το περιβόητο reunion θα έχει έντονη την... απουσία της δημιουργού του διάσημου μάγου. Ή μήπως όχι;

Ανατροπή με την εμφάνιση της Tζ. Κ. Ρόουλινγκ στο reunion του Χάρι Πότερ

Είναι αναμφισβήτητα η χρονιά του reunion, μιας και μετά τα «Φιλαράκια» θα δούμε και τους συντελεστές της κινηματογραφικής μεταφοράς του Χάρι Πότερ, να επιστρέφουν στο Χόγκουαρτς, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την προβολή της πρώτης ταινίας, «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος».

Με την ευχή η συγκεκριμένη επανασύνδεση να είναι πιο πετυχημένη από αυτή των αγαπημένων μας «Φίλων» - η οποία κακά τα ψέματα και έχοντας απαλλαγεί από συναισθήματα ενθουσιασμού και νοσταλγίας, ήταν αρκετά αμήχανη και ανούσια – όλοι εμείς οι θαυμαστές του μικρού μάγου, περιμένουμε με ανυπομονησία να ξαναδούμε τους αγαπημένους μας ήρωες στον «τόπο του εγκλήματος».

Ανυπομονησία που μάλλον δεν συμμερίζεται και η δημιουργός του Χάρι, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, την οποία η cancel culture – όπως λέει και το όνομά της – ακύρωσε πριν 1,5 χρόνο, εξαιτίας κάποιων τρανσοφοβικών της δηλώσεων. Οι θαυμαστές της χωρίστηκαν στα δύο, μιας και η ίδια λίγο μετά παραδέχτηκε ότι οι δηλώσεις της παρερμηνεύτηκαν. Ωστόσο το κακό είχε γίνει, με τους βασικούς πρωταγωνιστές των ταινιών Χάρι Πότερ, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμμα Γουάτσον και Ρούπερτ Γκριντ, να παίρνουν ανοιχτά θέση εναντίον της συγγραφέος.

Οι θαυμαστές της χωρίστηκαν στα δύο, μιας και η ίδια λίγο μετά παραδέχτηκε ότι οι δηλώσεις της παρερμηνεύτηκαν. Ωστόσο το κακό είχε γίνει, με τους βασικούς πρωταγωνιστές των ταινιών Χάρι Πότερ, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμμα Γουάτσον και Ρούπερτ Γκριντ, να παίρνουν ανοιχτά θέση εναντίον της συγγραφέος.

Σαν κερασάκι στην τούρτα, έρχεται και η απουσία της από το περιβόητο reunion το οποίο έχει δυσαρεστήσει τους θαυμαστές της. Το αρχικό πλάνο ήταν να μην υπάρξει καμία αναφορά στη διάσημη συγγραφέα, κάτι που σύμφωνα με τα τελευταία νέα, δεν θα ισχύσει. Όπως μαθαίνουμε, σε συζήτηση ανάμεσα στους Μπόνι Ράιτ (Τζίνι Ουέσλι), Ντάνιελ Ράντκλιφ (Χάρι Πότερ) και Ρόμπι Κόλτρειν (Ρούμπεους Χάγκριντ) αναφέρεται το όνομα της Ρόουλινγκ και μάλιστα με άκρως κολακευτικά σχόλια: «Αμέτρητοι άνθρωποι ερωτεύτηκαν τον τρόπο με τον οποίο γράφει. Θα ήταν δύσκολο κανείς να πει, ότι το διάβασμα πλέον έχει πεθάνει», είπε η Μπόνι, για να συμπληρώσει ο Κόλτρειν «Ένας από τους πολλούς λόγους που θαυμάζω την Ρόουλινγκ, είναι γιατί έφερε κοντά το διάβασμα, σε ανθρώπους που δεν είχαν διαβάσει ποτέ στη ζωή τους βιβλίο».

Η Ρόουλινγκ, εκτός από τις συζητήσεις των ηθοποιών, θα εμφανιστεί και σε παλαιότερο βίντεο από το 2019, όπου αναφέρεται στην αναζήτηση του πρωταγωνιστή και την αγωνία που είχε βιώσει, μέχρι τελικά να βρουν τον Ράντκλιφ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι νέο πλάνο της δεν θα δούμε.

Κεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.