Οι καιροί είναι τεταμένοι και οι απόψεις που εκφράζονται μπορεί να είναι ευπρόσδεκτες μεν, δεν μπορούν να μένουν ασχολίαστες δε. Όπως αυτές της Βάνας Μπάρμπα στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία έχει υπάρξει και μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, έχει πυροδοτήσει ουκ ολίγες φορές αντιδράσεις με τις απόψεις της σχετικά με το κίνημα metoo αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αυτή τη φορά, απέναντί της βρέθηκε η Φαίη Σκορδά, η οποία θέλησε να διαφωνήσει με αυτά που έλεγε η ηθοποιός σχετικά με τη γυναικεία χειραφέτηση. Η Βάνα Μπάρμπα τάχθηκε υπέρ των γυναικών χωρίς ωστόσο την υπερβολή των ημερών μιας και κατά τη γνώμη της αυτό είναι κάτι που τρομάζει τους άντρες. Η Φαίη Σκορδά από την άλλη, της απάντησε ότι δεν έχει ανάγκη να αυτοπροσδιοριστεί μέσα από τη σχέση της με έναν άντρα και ότι δεν είναι κακό οι άντρες να φοβηθούν για δύο – τρία χρόνια.

Η Βάνα Μπάρμπα τάχθηκε υπέρ των γυναικών χωρίς ωστόσο την υπερβολή των ημερών μιας και κατά τη γνώμη της αυτό είναι κάτι που τρομάζει τους άντρες. Η Φαίη Σκορδά από την άλλη, της απάντησε ότι δεν έχει ανάγκη να αυτοπροσδιοριστεί μέσα από τη σχέση της με έναν άντρα και ότι δεν είναι κακό οι άντρες να φοβηθούν για δύο – τρία χρόνια.

Όπως ήταν φυσικό, τα πνεύματα οξύνθηκαν, με τη Βάνα Μπάρμπα να μιλάει αναφέρεται στον τρόπο που μεγαλώνει η μάνα τον γιο: «Αν είχα γιο θα τον είχα καταστρέψει. Θα τον είχα κάνει τόσο νάρκισσο, που θα συμπεριφερόταν με πλήρη ασέβεια στις γυναίκες. Ευτυχώς ο Θεός μου έδωσε κόρη».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS