ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αν διαβάσεις αυτή την ιστορία θα καταλάβεις γιατί η Naomi Watts είναι ό,τι πιο κουλ στο Ηοllywood

Μην τα βάζεις με τη Naomi Watts, ή αλλιώς η εκδίκηση της Naomi είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Αν διαβάσεις αυτή την ιστορία θα καταλάβεις γιατί η Naomi Watts είναι ό,τι πιο κουλ στο Ηοllywood

Όταν είσαι διάσημος, πλούσιος και πολύ δημοφιλής μπορείς να κάνεις (σχεδόν) ό,τι σου καπνίσει. Μπορείς να νοικιάσεις λιμουζίνα για να σε πηγαίνει γύρω - γύρω μία ολόκληρη μέρα κι έναν σωφέρ για να περιμένει υπομονετικά όσο εσύ πηγαίνεις σε ραντεβού για δουλειά ή για κάνεις τα ψώνια σου. Ή αν είσαι τόσο κουλ και ισορροπημένος που τα παραπάνω δεν σε καλύπτουν, μπορείς απλά να ξυπνήσεις λίγο πιο νωρίς, να φορέσεις άνετα αθλητικά παπούτσια και να πας να πάρεις το μετρό, περιμένοντας στη στάση ανάμεσα σε τόσους άλλους βιαστικούς ανθρώπους.

Αυτό έκανε και η Naomi Watts, ένα συνηθισμένο πρωινό στη Νέα Υόρκη, πριν από αρκετό καιρό, και μπήκε σε ένα από τα ταλαιωρημένα βαγόνια του υπόγειου σιδηρόδρομου στο Μεγάλο Μήλο. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις ότι αυτόματα οι πόντοι του coolness της έχουν εκτοξευτεί σε χρόνο μηδέν.

Η ιστορία όμως έχει και συνέχεια. Εκεί που η Naomi καθόταν ωραία και καλά στη θέση της και χάζευε στο κινητό ένιωσε ένα επίμονο βλέμμα από το απέναντι κάθισμα. Ήταν αυτό της Aubrey Lofgren, η οποία εκείνες τις ημέρες βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για διακοπές κι είχε την τύχη να πέσει πάνω σε μία πραγματικά μεγάλη celebrity.

Άμεσα έβγαλε κι αυτή το δικό της κινητό και με όχι και τόσο διακριτικό τρόπο άρχισε να τραβάει φωτογραφίες της ηθοποιού. Τι νομίζεις ότι έκανε τότε η Watts; Α) Σηκώθηκε από το κάθισμα της, της άρπαξε το κινητό από το χέρι και της ζήτησε να σβήσει τις φωτογραφίες. Β) Άρχισε να φωνάζει την ασφάλεια του βαγονιού για να παρέμβει. Γ) Τίποτα από τα δύο. Και η σωστή απάντηση είναι φυσικά το Γ, αφού η Naomi απλώς επέλεξε να κάνει ότι δεν καταλάβαινε.

Άφησε λοιπόν την Aubrey να τραβαέι φωτογραφίες, νομίζοντας ότι κανείς δεν την έχει πάρει χαμπάρι, και σύντομα είχε την ευκαιρία να πάρει την εκδίκηση της με τον πιο κουλ τρόπο. Όταν η τουρίστρια πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram την φωτογραφία της Watts, εκείνη εντόπισε το στιγμιότυπο μαζί με το προφίλ της Lofgren και της απάντησε ιδανικά. Πώς; Απλά ποστάροντας κι αυτή την αντίστοιχη ακριβώς φωτογραφία, αλλά από την απέναντι πλευρά του βαγουνιού. Δηλαδή, αυτή της Aubrey με το κινητό υψωμένο να τραβάει φωτογραφίες.

Φαίνεται τελικά πως άλλη ήταν εκείνη που δεν πήρε τόση ώρα χαμπάρι τίποτα.

Δες παρακάτω και τις δύο φωτογραφίες από το Instagram των δύο γυναικών.

Η Naomi στο μετρό της Νέας Υόρκης.

Αν διαβάσεις αυτή την ιστορία θα καταλάβεις γιατί η Naomi Watts είναι ό,τι πιο κουλ στο Ηοllywood

Η φωτογραφία της Aubrey όσο νομίζει ότι δεν την έχει πάρει χαμπάρι κανείς.

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.