Η Τζένη Μπαλατσινού παρόλο που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της συμμετείχε σε ένα νέο πρότζεκτ της Κατερίνας Τσατσάνη. Πόζαρε για μια σειρά φωτογραφιών, σύμφωνα με πληροφορίες για ένα coffee table book που θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό, με μικρό, μαύρο μεταξωτό φόρεμα και τίποτα στα πορτρέτα της δεν μαρτυρούν την προχωρημένη κύηση. Είναι άλλωστε και η πόζα που έχει υιοθετήσει, κόντρα σε μια καρέκλα, με την πλάτη της να κρύβει τη φουσκωμένη κοιλιά.

Στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης που έκανε στο Instagram, η ίδια έγραψε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέρος αυτού του νέου πρότζεκτ». Ανέβασε μάλιστα και ένα σχετικό στόρι, με το εξής κείμενο: «Νιώθω ευγνώμων που δούλεψα για πολλά χρόνια με ταλαντούχους και δημιουργικούς ανθρώπους στο χώρο της μόδας. Όταν συναντιόμαστε, σπάνια πλέον… για κάποιο λόγο, νιώθω ευτυχής. Thank you, Κατερίνα Τσατσάνη».

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας περιμένουν το πρώτο τους παιδί στα τέλη της χρονιάς και θα είναι αγόρι. Η είδηση είχε ανακοινωθεί το καλοκαίρι από τον Κικίλια στο Instagram, όπου αυτός έγραφε: «Σε μια από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένεια μας μεγαλώνει. Είμαστε ευτυχείς, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη».

Δείτε τις νέες φωτογραφίες της Μπαλατσινού:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:
 

TAGS