Ήταν ένα απ’ τα μεγάλα ερωτηματικά της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Το μέλλον του σίριαλ που αγαπήθηκε όσο ελάχιστα απ’ το τηλεοπτικό κοινό παρέμενε στον αέρα και κανείς δεν μπορούσε να πει με σιγουριά αν θα συνεχιστεί ή όχι τη νέα χρονιά. Και αυτό γιατί η «Μουμούρα» των πρώτων χρόνων που σάρωνε και έδινε την μια πρωτιά στην prime time ζώνη του Alpha μετά την άλλη, την τελευταία σεζόν, παρουσίασε ξεκάθαρα σημάδια κόπωσης. Η σειρά φάνηκε να πηγαίνει με τις αναθυμιάσεις του παρελθόντος, χωρίς να έχει καμία σχέση με το σήριαλ που γνώρισε και αγάπησε το κοινό. Κάτι οι αποτυχημένες επιλογές ζευγαριών, κάτι τα ίδια θέματα που ανακυκλώνονταν οδήγησαν στην φετινή εικόνα, όπου τα νούμερα ήταν υποφερτά, αλλά μέχρι εκεί.

Οι άνθρωποι του Alpha φοβήθηκαν να πάρουν το ρίσκο και να κόψουν τη «Μουρμούρα» τοποθετώντας στη θέση της κάποια άλλη σειρά, καθώς το κόστος της είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με άλλα σήριαλ και τα αποτελέσματα της αλλαγής αμφίβολα.

Έτσι, προτίμησαν να προβούν σε εσωτερικές αλλαγές, για να ανανεώσουν το προϊόν τους.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ τέλος στη «Μουρμούρα» θα πουν οι Σίμος και Λένα, που ενσαρκώνουν οι Κωνσταντίνος Πλεμμένος και Φωτεινή Αθερίδου και ο Διονύσης με τη Νικολέτα που υποδύονται ο Γιώργος Χρυσοστόμου με τη Νάντια Κοντογεώργη. Αν και ήταν κοινό μυστικό, ωστόσο είναι πλέον και επίσημο αφού στο τέλος της προηγούμενης βδομάδας ανακοινώθηκε στους ηθοποιούς πως οι ήρωες θα ολοκληρώσουν την παρουσία τους στη σειρά με το τέλος της φετινής σεζόν. Θέμα επιστροφής του Χάρη και της Βάσως (Πάνος Βλάχος και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου) δεν υπάρχει. Το ερώτημα βέβαια είναι αν η ευθύνη βαραίνει τους ηθοποιούς που κλήθηκαν να ενσαρκώσουν τους συγκεκριμένους ρόλους ή τους ανθρώπους του Alpha που τους επέλεξαν.

Θυμόμαστε ένα από τα πιο διασκεδαστικά παλαιότερα επεισόδια της πετυχημένης σειράς.

Πηγή:menshouse.gr

TAGS